Katerina Janouch – Kysstäckt

——— 

Kysstäckt

———

Katerina Janouch – Kysstäckt – (2016) – (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman)

———

”Rosanna Wildes erotiska noveller har rönt framgång och hon har blivit lite av en kändis. Hon blir flitigt uppvaktad och får många romantiska förslag. Oväntat nog kommer även ett erbjudande från Rosannas före detta man Nathan. Han bor nu med sin älskarinna, den unga Solange, men saknar Rosanna. Därför föreslår han att Rosanna ska flytta in, för att pröva på en alternativ livsstil.

Rosanna tvekar. Att återvända till Nathan är att ta ett steg tillbaka till det gamla. Det känns inte rätt. Men vad är det rätta? Hur bör man leva för att äntligen bli tillfredsställd?

Kysstäckt är den tredje delen i berättelsen om en mogen kvinnas sexuella uppvaknande. Tidigare har Hudhunger och Nakenlek utkommit.”

(Kopierat från piratforlaget.se)

——–

”Katerina Janouch tillhör absolut en av mina favoritförfattare. Jag tycker väldigt mycket om hennes serie om barnmorskan Cecilia Lund. Jag har läst alla dom nio böckerna i serien som hittills har utkommit, och jag ser fram emot dom kommande böckerna som är planerade. Den senaste boken i serien heter Skugghäxan

Kysstäckt är den tredje boken i en ny serie av Katerina Janouch. Dom två första delarna heter Hudhunger och Nakenlek. Bokserien skiljer sig en hel del från böckerna om Cecilia Lund, eftersom böckerna om Rosanna Wilde innehåller väldigt mycket mer sex, och mycket mindre övrig handling, om man jämför bokserierna med varandra. 

Böckerna är tunna, cirka tvåhundra sidor, och är mycket lättlästa och snabblästa. Detaljerade och välskrivna sexscener är det väsentliga i böckerna, men handlingen i övrigt är även den helt okej. 

 

(Britt-Marie Bim Kullin)

———

Betyg: 3,5 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en e-bok i pdf-format, från Bokförlaget Piratförlaget.

Här har jag bloggat om boken tidigare.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

——— 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.