Simona Ahrnstedt – En enda risk

——— 

En enda risk-1 ° En enda risk-2

———

Simona Ahrnstedt – En enda risk – (2016) – (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman)

———

”En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.

Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna.

Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan.

Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på?” 

(Kopierat från forum.se)

———

”En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.” Så står det om boken på bokförlaget Forums hemsida. Och jag tycker att det sammanfattar den här boken väldigt bra. 

Jag har läst dom två tidigare böckerna i serien, den första boken, En enda natt, och den andra boken, En enda hemlighet, och jag tyckte att dom båda två var mycket bra. 

Alla tre böckerna kan läsas helt fristående från varandra. Det är nya huvudpersoner i varje bok, men i birollerna så förekommer personer från tidigare böcker. 

Jag tyckte att den här tredje boken var precis lika bra som dom två tidigare. Den är lik dom två tidigare böckerna, men absolut ingen upprepning. Och jag ser fram emot kommande böcker i serien. 

Stark kärlek, utförliga sexscener – som är väldigt bra beskrivna, lite spänning, lite humor, och dramatik, innehåller boken, som är både välskriven och lättläst. 

Rekommenderas absolut. 

(Britt-Marie Bim Kullin)

———

Betyg: 4 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en e-bok i epub-format, från Bokförlaget Forum.

Här har jag bloggat om boken tidigare.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

———

One Response to Simona Ahrnstedt – En enda risk

  1. […] har läst tre böcker förut av Simona Ahrnstedt, En enda natt, En enda hemlighet, och En enda risk. Jag tyckte mycket om dom alla tre, och länkarna går till mina recensioner av böckerna. Men […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: