Denise Rudberg – Elva Ă€nkors man – Betyg: 4 av 5 – đŸ“š

.

Denise Rudberg – Elva Ă€nkors man – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Elva Ă€nkors man Ă€r den elfte boken i Elegant Crime-serien om Marianne Jidhoff och dom andra i den speciella utredningsgruppen pĂ„ Östermalm. Jag har lĂ€st alla böcker och jag tycker om dom allihopa. Böckerna Ă€r mycket lĂ€ttlĂ€sta, snabblĂ€sta, och lĂ€ttsmĂ€ltna. Dom Ă€r ocksĂ„ enkla, underhĂ„llande, och absolut lĂ€svĂ€rda. Och jag kommer att fortsĂ€tta att följa bokserien. Rekommenderas. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

NÀtdejting, medial blottlÀggning och snÄriga samtyckeslagar. I den senaste delen av elegant crime-serien om Marianne Jidhoff berör Denise Rudberg Äterigen vÄr samtids brÀnnheta Àmnen. Elva Ànkors man Àr den elfte, fristÄende romanen i serien.

Bedragen romans

Stina Bodén, en nyskild och ryktesomsusad politiker, kontaktar polisen efter att ha blivit utsatt för utpressning. Hon kan inte skaka av sig den olustiga kÀnslan att hennes nya förÀlskelse, som hon mött via en dejtingsida, pÄ nÄgot vis ligger bakom hoten.

Samtidigt försöker Ànkemannen Alain Paulsson att börja om efter hustruns bortgÄng. Under ett helt liv har han dolt sin sexuella lÀggning men inom honom spirar hoppet om den stora kÀrleken. Ska han vÄga blotta sin hemlighet? Och gÄr det ens att börja om i hans Älder?

NĂ€tdejting, medial blottlĂ€ggning och snĂ„riga samtyckeslagar. Detta Ă€r den elfte, fristĂ„ende romanen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie om den erfarna och livsnjutande förundersökningsledaren Marianne Jidhoff och pĂ„ syjuntan den sĂ€rskilda utredningsenheten pĂ„ Östermalm.

Denise Rudberg har skrivit flera framgÄngsrika romanserier under tjugo Ärs tid med mer Àn fyra miljoner sÄlda böcker.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.