Ulrika Rolfsdotter – RovhjĂ€rta – Betyg: 4 av 5 – đŸ“š

.

Ulrika Rolfsdotter – RovhjĂ€rta – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Boken RovhjĂ€rta Ă€r den första delen i en planerad spĂ€nningsserie av författaren Ulrika Rolfsdotter, och det Ă€r Ă€ven hennes debutbok. Jag tyckte att boken var riktigt bra. Bra story, bra beskrivna miljöer, bra karaktĂ€rer, spĂ€nnande, och inte förutsĂ€gbar. Jag kommer att följa serien i framtiden, och jag kan rekommendera boken. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

RovhjĂ€rta Ă€r den första delen i en tĂ€t och suggestiv spĂ€nningsserie som utspelar sig i Ångermanland – en drabbande kriminalroman inspirerad av folktro, historiska mordfall och 1600-talets hĂ€xprocesser.

Annie Ljung har byggt upp ett nytt liv som socionom i Stockholm, lÄngt frÄn hembyn Lockne. NÀr hennes dementa mamma rymmer frÄn Àldreboendet tvingas Annie ÄtervÀnda till den plats hon bÄde Àlskar och hatar. Samtidigt försvinner hennes slÀkting Saga spÄrlöst och Annie övertalas att stanna. Vad har egentligen 17-Äriga Saga för hemligheter? Har hon rymt, varit med om en olycka eller mördats? Annie blir alltmer indragen i sökandet och tvingas Äterigen möta demonerna frÄn sitt förflutna.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.