Kicki Sehlstedt – Bara ett offer – 📚 – Boken Bara ett offer Ă€r den tredje delen i Probono-serien av Kicki Sehlstedt. Den första boken heter Sweet Lolita och den andra boken heter Oskuld. Jag tyckte mycket om dom tvĂ„ första böckerna, och den hĂ€r tredje boken var precis lika bra den. Böckerna kan lĂ€sas fristĂ„ende, men jag rekommenderar Ă€ndĂ„ att lĂ€sa serien frĂ„n början. Boken Bara ett offer Ă€r mycket vĂ€lskriven, spĂ€nnande, hemsk, och gripande.

Bara ett offer Ă€r den tredje delen i deckarserien om den fĂ€rgstarka kriminologen Kajan Berglund och den grĂ€vande journalisten Aida Svantesson. En aktuell och drabbande kriminalroman som utspelar sig under Metoo-upprorens omvĂ€lvande tid vintern 2018.

Ett anonymt Instagram-konto pekar ut en politiker som vÄldtÀktsman. NÀr han en tid senare hittas död, hÀngd i ett trÀd pÄ Yasuragi utanför Stockholm, börjar Aida och Kajan grÀva i fallet. Har han tagit sjÀlvmord eller Àr han mördad?

I en annan del av Stockholm utsÀtts en kvinna för ett övergrepp som aldrig kommer anmÀlas eller berÀttas om under hashtag Metoo. Hon Àr en av alla de mÀnniskor som lever i ett rÀttslöst skuggsamhÀlle mitt ibland oss.

Med Bara ett offer visar kritikerhyllade Kicki Sehlstedt Àn en gÄng att hon tillhör Sveriges deckarelit. Hennes kriminalromaner Àr kusligt aktuella, olidligt spÀnnande och oavbrutet underhÄllande.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.