Ninni Schulman – Dagen Ă€r kommen – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Den hĂ€r boken Ă€r den sjunde och sista boken i Hagforsserien. Jag har lĂ€st alla böckerna och tyckt om dom allihopa. Men nu Ă€r serien slut, och vi fĂ„r hoppas pĂ„ att författaren skriver andra bra böcker i framtiden. GĂ€rna nĂ„got i stil med hennes fristĂ„ende bok Bara du. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

NÄgra dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset Àr i oreda och det saknas bÄde pengar och smycken. Det Àldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken fiender eller ovÀnner. Polisen, med Christer Berglund och Petra Wilander i spetsen, misstÀnker att det rör sig om ett rÄn som spÄrat ur. Men ju mer de undersöker saken, desto mÀrkligare och obehagligare visar sig fallet vara. Journalisten Magdalena Hansson Àr tillbaka pÄ jobbet efter en lÀngre tids sjukskrivning och blir snart djupt engagerad i morden som skakar bygden.
Den sjunde och avslutande delen i Hagforsserien Àr en spÀnnande berÀttelse om utsatthet, botgöring och att till slut försöka försonas med sina livslögner.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.