Birgitta Bergin – Ett oemotstĂ„ndligt liv – Betyg: 4 Av 5 – 📚 – Boken Ett oemotstĂ„ndligt liv Ă€r den fjĂ€rde boken i serien om Anna Holm. Boken kan lĂ€sas fristĂ„ende, men bĂ€st Ă€r nog att lĂ€sa serien frĂ„n början. Jag har gjort det, och jag har Ă€ven lĂ€st alla böcker som författaren Birgitta Bergin har skrivit, tolv stycken. Tycker mycket om alla böckerna, och jag kan absolut rekommendera bĂ„de den hĂ€r boken, och dom tidigare. (Bokförlagets beskrivning finns i kommentarerna).

.

Anna tror inte sina ögon. Killen som kommer in pĂ„ Riche Ă€r en kopia av hennes första kĂ€rlek Calle som tragiskt dog innan de hann bygga ett liv tillsammans. Det har tagit mĂ„nga Ă„r att glömma Calle och finna kĂ€rleken pĂ„ nytt.

Annas vardag med Filip och hennes tvÄ barn skakas om efter mötet i baren. Den unge mannen Àr som ett spöke frÄn det förflutna och minnena av Calle hotar relationen med Filip. Anna kan inte slÀppa det: Vem Àr han? Har han en anknytning till Calle?

Samtidigt tyr sig en ung medarbetare till Anna. Amelia berÀttar om sin pojkvÀn och sÀger att ingen Àr sÄ ensam som han. Hon kan inte lÀmna honom, trots att han ofta sviker henne och flyr in i en vÀrld av droger och evigt festande. Han har ingen annan Àn Amelia. Vem vet vad som skulle ske om hon ocksÄ överger honom.

Ett oemotstĂ„ndligt liv Ă€r den fjĂ€rde, fristĂ„ende romanen om Anna Holm. Sju Ă„r efter Calles död kommer sanningarna ikapp henne, och hon kastas mellan kĂ€rlek och försoning, hemligheter och partydrogernas helvete.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: