Sebastian Fitzek – Psykbrytaren – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Jag lĂ€ste min första bok av författaren hĂ€romdagen, Patienten, och jag tyckte mycket om den, och den fick 4,5 i betyg frĂ„n mig. Nu har jag lĂ€st en andra bok av Sebastian Fitzek, som kom ut pĂ„ svenska redan 2013. Den var ocksĂ„ bra, men inte riktigt lika bra som boken Patienten. Men absolut lĂ€svĂ€rd och bra, sĂ„ jag kan rekommendera Ă€ven denna bok av författaren. Och nu ska jag ta och lĂ€sa en tredje bok av honom, Paketet, sĂ„ fĂ„r vi se hur den Ă€r. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

Han dödar inte. 
Han vĂ„ldtar inte. 
Han torterar inte.

Under nÄgra veckor försvinner tre unga kvinnor spÄrlöst i Berlin. PÄ den sjunde dagen Äterfinns de pÄ ett sjaskigt hotellrum, till synes oskadda men psykiskt nedbrutna. Ingen förstÄr vad som har hÀnt med offren, och de gÄtfulla dÄden upphör lika plötsligt som de började.

Kort före julafton blir Psykbrytaren – kvĂ€llspressens namn pĂ„ den okĂ€nde psykopaten – aktiv igen och dyker upp pĂ„ en exklusiv psykiatrisk klinik. Till sin fasa inser personalen och patienterna att den frĂ€mmande gĂ€rningsmannen har slĂ€ppts in pĂ„ det ensligt belĂ€gna sjukhuset. En vĂ„ldsam snöstorm sveper in och stĂ€nger alla flyktvĂ€gar. Snart faller natten och ingen gĂ„r sĂ€ker pĂ„ den lĂ„sta kliniken


(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: