”Sudden death” (Sudden death) av Anne Holt & Even Holt

°

Sudden Death

———

”Sudden death” (Sudden death) av Anne Holt & Even Holt (2015) (2014) (Genre: Norsk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

———

”De hade nått höjden av framgång när deras hjärtan slutade slå. Ett efter ett.
Det är första gången hjärtläkaren Sara Zuckerman sitter i publiken på en fotbollsmatch. Den spelas på Wembley mellan två av Europas topplag. När matchen är slut faller en av spelarna plötsligt ihop. Sara inser allvaret och är den enda som griper in och räddar livet på spelaren inför 600 miljoner tv-tittare.
Sara och hennes kollega Ola Farmen misstänker snart att den dramatiska händelsen hänger ihop med ett nytt, okänt dopningsmedel. Om de har rätt är det flera spelare som riskerar en oförklarlig hjärtdöd. De två läkarna dras in i en kapplöpning med tiden och med mäktiga motståndare i en finansvärld där människor är brickor i ett cyniskt och obarmhärtigt spel.
Sudden death är syskonparet Holts andra, helt fristående, bok om Sara Zuckerman och Ola Farmen.
Anne Holt är en av Norges mest kända och säljande författare, brodern Even Holt är hjärtläkare. Tillsammans har de tidigare skrivit thrillern Flimmer.” 

(Kopierat från piratforlaget.se)

———

Det här är den andra boken i serien om Sara Zuckerman och Ola Farmen, som Anne Holt skriver tillsammans med sin bror, hjärtläkaren Even Holt. 

Den första boken heter ”Flimmer” och kom ut 2011. Här är en länk till min recension av den.

Jag har även läst flera andra böcker av Anne Holt, som hon har skrivit själv. Här är en länk till min recension av hennes senaste bok, ”Död i skugga”.

Jag tyckte om den här boken som var både lättläst och spännande. Intressant att läsa om hjärtproblem, doping, judar, fotboll, Mossad, London, Israel, och en massa annat. 

Rekommenderas. 

(Britt-Marie ”Bim” Kullin)

———

Betyg: 4 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en e-bok i pdf-format, från Bokförlaget Piratförlaget.

Här har jag bloggat om boken tidigare.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

——— 

2 Responses to ”Sudden death” (Sudden death) av Anne Holt & Even Holt

  1. […] tidigare av henne, och här är länkar till mina recensioner av några av dom senaste böckerna, Sudden Death, och Flimmer, som hon skrev tillsammans med Even Holt, och så Död i skugga, Frukta inte, och […]

  2. […] tidigare av henne, och här är länkar till mina recensioner av några av dom senaste böckerna, Sudden Death, och Flimmer, som hon skrev tillsammans med sin bror, Even Holt, och så Offline, Död i skugga, […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: