Anna Karolina – Livvakten – Betyg: 4 av 5 – đŸ“š

.

Anna Karolina – Livvakten – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Boken Livvakten av författaren Anna Karolina Ă€r den andra boken i serien om den före detta polisen/bitrĂ€dande juristen Ebba Tapper. Den första boken heter Försvararen. Jag har lĂ€st den boken, och Ă€ven alla andra böcker som författaren har skrivit, och jag har tyckt om dom alla. Och jag tyckte Ă€ven om den hĂ€r. Kan absolut rekommendera Livvakten, men lĂ€s allra helst Försvaren först.

(Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

En drönare nĂ€rmar sig lyxyachtens övre dĂ€ck. Den slĂ€pper av ett paket som Bianca öppnar med dunkande hjĂ€rta. NĂ€r hon ser vad det innehĂ„ller faller hon ihop i armarna pĂ„ sin livvakt. Ett huvud


Köhlers AdvokatbyrĂ„ fĂ„r ett nytt högprofilerat fall. Anita Spendel, vd för Sveriges största fraktbolag Ă€r misstĂ€nkt för mord pĂ„ sin man Martin Spendel. Enligt Anita Spendel har han försvunnit frivilligt för att jĂ€vlas med henne. För att vinna fallet mĂ„ste Ebba hitta honom, och ta reda pĂ„ vad som har hĂ€nt.

Ebbas efterforskningar leder henne till Bianca Aguilera som Àr ekonomichef pÄ Spendels fraktbolag. Vem Àr egentligen Bianca, och var kommer hon ifrÄn? Hon Àr ung och intelligent, och har snabbt stigit i graderna hos Spendels. Bianca fÄr allt mer makt över Spendels Fraktbolag. Men vilken sorts frakt sysslar de egentligen med? Ebba blir allt mer uppslukad av fallet, dÀr ingenting Àr som det ser ut att vara, samtidigt som hon kÀmpar vidare med sitt röriga privatliv.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.