Pascal Engman – Kokain – Betyg: 5 av 5 – đŸ“š

.

Pascal Engman – Kokain – Betyg: 5 av 5 – 📚 – Boken Kokain Ă€r författaren Pascal Engmans femte bok, och det Ă€r den fjĂ€rde boken i serien om polisinspektör Vanessa Frank. Jag har lĂ€st alla tidigare böcker, och tyckt vĂ€ldigt mycket om dom allihopa. Och den hĂ€r nya boken gjorde mig absolut inte besviken, för den var precis lika bra som dom andra. Boken Ă€r mycket vĂ€lskriven, oerhört spĂ€nnande, riktigt hemsk, och den kĂ€nns vĂ€ldigt realistisk. Rekommenderas varmt. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

Thrillerkungen, den bĂ€sta svenska författaren inom deckar- och thrillergenren, mĂ€staren av bladvĂ€ndare, det senaste stjĂ€rnskottet pĂ„ den svenska deckarhimlen, den nya generationens mĂ€stare, en av de skickligaste spĂ€nningsförfattarna 
 Pascal Engman har mĂ„nga epitet och Ă€r nu tillbaka med den efterlĂ€ngtade uppföljaren i serien om Vanessa Frank.

En vÄldsam dödsskjutning pÄ öppen gata försÀtter de boende i JÀrva i skrÀck. Vad blir nÀsta drag i kriget mellan de rivaliserande förortsgÀngen Vargarna och YBT? I skuggan av vÄldet tvingas butiksinnehaverskan Fatou Diop gÄng pÄ gÄng att vÀnda bort blicken av rÀdsla. Men nÄgonstans gÄr grÀnsen för hur mycket en mÀnniska kan svÀlja utan att göra motstÄnd.

Polisinspektör Vanessa Frank kopplas in i mordutredningen och finner sig mitt i en brinnande gÀnguppgörelse dÀr allt verkar handla om kokainet. Samtidigt som hon försöker landa i rollen som fostermamma till tonÄriga Celine visar sig hennes nya sÄrbarhet bli den största utmaningen för utredningen.

Kokain Àr den fjÀrde, fristÄende delen i Pascal Engmans serie om polisinspektör Vanessa Frank. I denna hisnande, mörka thriller skildras de mÀnskliga kostnaderna av droghandeln men ocksÄ det okuvliga hoppet om att kunna ge en bÀttre vÀrld till sina barn.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.