Bethany Clift – Överlevaren – Betyg: 5 av 5 – đŸ“š

.

Bethany Clift – Överlevaren – Betyg: 5 av 5 – 📚 – Boken Överlevaren Ă€r den brittiske författaren Bethany Clifts debutroman. Och vilken strĂ„lande debut. Jag tyckte att boken var helt fantastisk. Den Ă€r spĂ€nnande, otĂ€ck, och tĂ€nkvĂ€rd. Men den Ă€r ocksĂ„ stundtals vĂ€ldigt rolig, och Ă€ven mycket berörande. Den kĂ€nns realistisk, och den Ă€r lĂ€ttlĂ€st. Jag kan verkligen varmt rekommendera boken, som enligt mig helt klart Ă€r en av Ă„rets bĂ€sta böcker. Och jag ser mycket fram emot att följa denna författares förhoppningsvis kommande böcker.

(Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

Det Ă€r december 2023 och vĂ€rlden som vi kĂ€nner den Ă€r över. Hela mĂ€nskligheten har utplĂ„nats av ett virus: 6DM, Six Days Maximum – den lĂ€ngsta tid en mĂ€nniska har pĂ„ sig innan kroppen har hunnit förstöra sig sjĂ€lv.

Men en kvinna i London har pÄ nÄgot sÀtt ÀndÄ överlevt. En kvinna som tillbringat hela sitt liv med att kompromissa med vad hon velat, som dolt vad hon kÀnt och desperat försökt passa in. En kvinna som Àr fullkomligt oförberedd pÄ att konfrontera en framtid pÄ egen hand.

Med en golden retriever som enda sÀllskap tvingas hon nu ta sig fram genom brinnande stÀder, navigera bland lik och rÄttor, pÄ en slutgiltig resa för att bekrÀfta att hon verkligen Àr den enda överlevaren.

Samtidigt brottas hon med sig sjÀlv och sina minnen. För vem Àr hon nu? NÀr hon inte lÀngre har nÄgon annan att leva för? NÀr hon bokstavligen Àr ensam kvar.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.