Kerstin Ekman – Löpa varg – Betyg: 4,5 av 5 – đŸ“š

.

Kerstin Ekman – Löpa varg – Betyg: 4,5 av 5 – 📚 – Boken Löpa varg Ă€r den första boken som jag har lĂ€st av författaren Kerstin Ekman. Trots att hon har gett ut böcker i drygt sextio Ă„r, sĂ„ tror jag inte att jag nĂ„gonsin har lĂ€st nĂ„gon bok av henne tidigare. Skulle dĂ„ vara nĂ„gon bok för lĂ€nge, lĂ€nge sedan, som jag har glömt bort. Vet egentligen inte varför det Ă€r sĂ„. Men nu har jag i alla fall lĂ€st romanen Löpa varg, och den tyckte jag mycket om. Jag bĂ„de lĂ€ste och lyssnade pĂ„ den, och jag kan verkligen rekommendera ljudboken, för den var strĂ„lande inlĂ€st av Lennart JĂ€hkel. Boken fĂ„r en extra halvpoĂ€ng i betyget för upplĂ€sningen.

(Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

DÄ kom han ut. Han gjorde det med en sjÀlvklarhet som var lÀtt att begripa; den hÀr vÀrlden var ju hans. Han kom fram ur skogen lite lÀngre bort Àn dÀr skidspÄret gick. Han stÀllde sig i myrkanten mellan en enbuske och en förkrympt tall. Han sÄg uppmÀrksamt ut över myrens lilla snövidd, vÀnde pÄ huvudet sÄ att jag sÄg profilen med den Àdla nosen, den branta pannan och öronen som stod opp.

Ulf Norrstig, pensionerad jĂ€gmĂ€stare, Ă€r den som berĂ€ttar i Kerstin Ekmans tĂ€ta historia om en mans förĂ€ndrade relation till jakten och skogen, till minnena och det egna Ă„ldrandet


(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.