Karin Slaughter – Det falska vittnet – Betyg: 4,5 av 5 – đŸ“š

.

Karin Slaughter – Det falska vittnet – Betyg: 4,5 av 5 – 📚 – Boken Det falska vittnet Ă€r den sjĂ€tte boken som jag har lĂ€st av den amerikanske författaren Karin Slaughter. Jag har tyckt mycket om dom fem tidigare böckerna, och jag tyckte Ă€ven mycket om den hĂ€r. Boken Ă€r helt fristĂ„ende frĂ„n hennes tidigare böcker. Det falska vittnet Ă€r vĂ€ldigt otĂ€ck, mycket aktuell, spĂ€nnande, vĂ€lskriven, lĂ€ttlĂ€st, och oförutsĂ€gbar. Jag kan absolut rekommendera boken. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.


Han sÄg vad du gjorde. Han vet vem du Àr.

LEIGH COLLIER har jobbat hĂ„rt för det liv hon har. Ett eftertraktat jobb som försvarsadvokat, en skötsam dotter, till och med skilsmĂ€ssan frĂ„n exmannen var hyfsat civiliserad. Hennes liv Ă€r precis sĂ„ vĂ€lordnat som hon alltid önskat. Men bakom fasaden döljer sig en uppvĂ€xt som var allt annat Ă€n vanlig 

NĂ€r Leigh fĂ„r i uppdrag att försvara en förmögen man som stĂ„r anklagad för vĂ„ldtĂ€kt ser hon det först som ett steg i karriĂ€ren. Men nĂ€r hon möter honom inser hon att det inte Ă€r nĂ„gon slump att hans fall hamnat pĂ„ hennes bord. Hon kĂ€nner igen honom, och han henne. Eller, rĂ€ttare sagt, han kĂ€nner till hennes historia och vet varför hon Ă€gnat tjugo Ă„r Ă„t att försöka glömma. Om Leigh inte fĂ„r honom fĂ€lld kommer hon att förlora allt. Den enda som kan hjĂ€lpa henne Ă€r hennes lillasyster – den sista person hon vill blanda in.

Det förflutna och nuet drabbar samman i halsbrytande vĂ€ndningar nĂ€r Karin Slaughter – mĂ€staren pĂ„ psykologisk spĂ€nning – Ă€r tillbaka.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.