Leffe Grimwalker – Jakten + Utan minne – Betyg: 3,5 av 5 – đŸ“š

.

Leffe Grimwalker – Jakten + Utan minne – Betyg: 3,5 av 5 – 📚 – Nu har jag lĂ€st dom tvĂ„ böckerna Jakten + Utan minne av författaren Leffe Grimwalker. Jakten Ă€r den första boken och Utan minne Ă€r den fristĂ„ende uppföljaren. Jag tyckte om bĂ„da böckerna, som var rĂ€tt sĂ„ lika varandra. Mycket lĂ€ttlĂ€sta Ă€r dom, och det Ă€r högt tempo i dom. Jag skulle gĂ€rna lĂ€sa flera böcker i serien om polisen Victoria Bonde. (Bokförlagets beskrivning av böckerna finns i kommentarerna).

.

Mitt namn Ă€r Victoria Bonde och jag Ă€r polis. Hur bra fĂ„r andra avgöra, men jag kör mitt race och tar fallen ingen annan vill ha. Som nu. En okĂ€nd grupp har kidnappat unga, slĂ€ppt ut dem i terrĂ€ngen och sedan jagat och skjutit ihjĂ€l dem. Massmord alltsĂ„. Men de gjorde ett stort misstag. Ett av offren var brorson till min chef. 

Han vet att jag inte kommer att ge mig förrÀn jag tagit fast mördarna. Sant. Men ju nÀrmare sanningen jag kommer, desto tydligare blir det att jag rört om i nÄgot betydligt farligare Àn jag kunnat ana. Och allt kommer obehagligt nÀra mig sjÀlv.

Victoria Bonde Àr huvudperson i Leffe Grimwalkers thrillerserie med samma namn. Leffe Grimwalker har tidigare skrivit bland annat succéserien Tick Tack, och tillsammans med Dan Buthler serien om Alex Storm. (Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Mitt namn Ă€r Victoria Bonde, och jag Ă€r en riktig snut. Har faktiskt bĂ€st uppklarningsprocent av alla. SĂ„ inte undra pĂ„ att jag blir sur nĂ€r jag Ă„ker pĂ„ ett typiskt gĂ€ngmord med tvĂ„ kriminella som hittats döda i Tyresta nationalpark. 

Fast inget Ă€r sĂ„ enkelt som det kan verka, visar det sig. För nĂ€r en man med minnesförlust vĂ€grar samarbeta med polisen, om han inte fĂ„r prata med mig, borde jag kanske backat. Men det gjorde jag inte – och det förĂ€ndrade allt. Mitt förflutna har kommit ikapp mig och nu nafsar det mig i hĂ€larna. 

Utan minne Àr andra boken i den fartfyllda thrillerserien om Victoria Bonde. Författaren Leffe Grimwalker har tidigare skrivit bland annat succéserien Tick Tack, och tillsammans med Dan Buthler serien om Alex Storm.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.