Guillaume Musso – Återträffen – Betyg: 3,5 av 5 – 📚

.

Guillaume Musso – Återträffen – Betyg: 3,5 av 5 – 📚 – Återträffen är den tredje boken av den franska författaren Guillaume Musso som jag har läst. Först läste jag boken Samtal från en ängel, som jag tyckte var mycket, mycket bra, och den fick högsta betyget av mig, 5 av 5. Sen läste jag boken Central Park, som också var bra, men inte riktigt lika bra som den första boken, och den fick 4 av 5 i betyg av mig. Och nu får den här tredje boken, Återträffen, 3,5 av 5 i betyg av mig, för jag tyckte tyvärr att den var något sämre. Men absolut helt okej, och läsvärd. Så jag kan absolut rekommendera alla dom tre böckerna som finns översatta till svenska. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

En högstatusskola utanför Antibes täckt av snö
Tre vänner sammanlänkade av en tragisk hemlighet
En ung kvinna som uppslukad av natten

Franska rivieran, vintern 1992
En iskall natt, när hela skolområdet förlamats av en snöstorm, rymmer nittonåriga Vinca Rockwell med filosofiläraren som hon har ett hemligt förhållande med.
Ingen kommer någonsin att se dem igen.

Franska rivieran, våren 2017
Fanny, Thomas och Maxime Vincas bästa vänner och en gång oskiljaktiga har inte pratat med varandra sedan de slutade skolan, där det nu anordnas en återträff. För tjugofem år sedan murade de in ett lik i skolans idrottshall, den som nu ska rivas för att ge plats åt en ny byggnad.
Inget kan längre hindra sanningen från att komma fram.

(Kopierat från bokförlaget).

.

2 Responses to Guillaume Musso – Återträffen – Betyg: 3,5 av 5 – 📚

 1. Petra skriver:

  Jag har tittat in här på bloggen under en lång tid. Helt plötslig kommer det inte upp några bilder längre. Bara tomrum där de ska vara placerade. Är det min dator?

  • @ Petra: Hej Petra. Kul att du kikar in på bloggen fortfarande.

   Felet ligger absolut inte hos dig. Mitt utrymme är slut, så jag kan inte ladda upp bilder och filmer längre. Det är väldigt dyrt att köpa mer plats, så jag vill inte göra det. Har ju inte så många läsare i bloggen längre, utan dom flesta följer mig på Instagram numer. Och några på Facebook. Och några få på Twitter.

   Jag måste rensa bort massor med media innan jag kan ladda upp nytt igen. Jag har inte riktigt orkat ta tag i det, för jag vill egentligen inte ta bort något. Så därför avvaktar jag lite. Lägger upp alla inlägg ändå, fast utan bilder, så jag lätt kan komplettera sen om jag vill.

   Så jag vet inte riktigt hur det blir framöver. Vill du, så följ mig gärna på Instagram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.