Mattias Edvardsson – En familjetragedi – Betyg: 5 av 5 – đŸ“š

.

Mattias Edvardsson – En familjetragedi – Betyg: 5 av 5 – 📚 – Boken En familjetragedi Ă€r den tredje boken i serien Lundasviten. Alla tre böckerna Ă€r helt fristĂ„ende frĂ„n varandra. Dom tvĂ„ tidigare böckerna heter En helt vanlig familj och Goda grannar. Jag gav dom tvĂ„ första böckerna högsta betyget, och sĂ„ fĂ„r Ă€ven den hĂ€r boken. Tycker till och med att det hĂ€r nog Ă€r författarens bĂ€sta bok hittills. Jag tycker vĂ€ldigt mycket om Mattias Edvardssons sĂ€tt att skriva. Tycker mycket om karaktĂ€rerna i boken. Och jag gillar verkligen att man fĂ„r följa olika personer i olika kapitel. Helt oförutsĂ€gbar var den för mig ocksĂ„. En fantastiskt bra bok som jag inte ville skulle ta slut. Och Mattias Edvardsson Ă€r nu verkligen en av mina favoritförfattare. Rekommenderas absolut. (Varvade e-bokslĂ€sning med ljudbokslyssning, fem olika upplĂ€sare till dom olika karaktĂ€rerna var det, och alla var mycket bra.) (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

Tre unga mÀnniskor. TvÄ mord. Men finns det mer Àn en sanning?
Bill Olssons ekonomi Àr körd i botten. Han kÀmpar för att försörja sin dotter och hyr ut ett rum till studenten Karla, som Àntligen gjort sig fri frÄn sin missbrukande mamma.
För att finansiera sina juridikstudier börjar Karla stÀda hos barnlÀkaren Steven Rytter och hans fru Regina. Men snart förstÄr hon att allt inte stÄr rÀtt till i huset. Varför tillbringar Regina dagarna instÀngd i ett mörkt sovrum?
Samtidigt Àr Jennica mitt uppe i en trettioÄrskris. Via Tinder möter hon Steven och blir stormförÀlskad.
NÀr Steven och Regina hittas döda i sitt hem blir Bill snart misstÀnkt. Fram vÀxer en berÀttelse om en förtvivlad pappa som blivit desperat, och om ett lÀkarpar som förhÄller sig fritt till alla regler. (Kopierat frÄn bokförlaget).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.