Rebecca Serle – Fem Ă„r senare – Betyg: 3,5 av 5 – 📚 – Boken Fem Ă„r senare av den amerikanska författaren Rebecca Serle, Ă€r hennes sjĂ€tte roman, men den första som Ă€r översatt till svenska. Boken var vĂ€lskriven, gripande, och inte helt förutsĂ€gbar. Kan rekommenderas om man tycker om feelgood-genren. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Var ser du dig sjÀlv om fem Är?

Dannie Kohans liv gÄr precis som hon planerat, och hon har inga problem att leverera ett perfekt svar pÄ frÄgan. Hon fÄr jobbet och tackar dessutom ja till sin pojkvÀns frieri senare pÄ kvÀllen.

Men nĂ€r hon vaknar nĂ€sta morgon ligger en helt annan man bredvid henne. Nyheterna visas pĂ„ tv:n och datumet i rutan Ă€r fortfarande den 15 december – men Ă„ret Ă€r 2025.

Efter en chockartad timme vaknar Dannie igen i sin vanliga lÀgenhet Är 2020.

Hon kan inte skaka av sig vad som har hĂ€nt. Det kĂ€ndes annorlunda mot en vanlig dröm. Men hon Ă€r en framgĂ„ngsrik advokat, och lever i verkligheten. Drömtydning och annat trams fĂ„r new age-typer, som hennes bĂ€sta kompis Bella, hĂ„lla pĂ„ med. Övertygad om att det inte betyder nĂ„got lĂ€gger Dannie det hela bakom sig.

Tills hon fyra och ett halvt Är senare stöter pÄ mannen frÄn sin mÀrkliga vision.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.