Mats Strandberg – Konferensen – Betyg: 5 av 5 – 📚 – Mats Strandberg Ă€r en av mina absoluta favoritförfattare. Älskar alla hans böcker, men allra mest hans skrĂ€ckböcker. Och den hĂ€r boken, Konferensen, gjorde mig absolut inte besviken. Fantastiska personbeskrivningar, klockrena nutidsskildringar, och riktigt lĂ€skig skrĂ€ck. Och ingen övernaturlig skrĂ€ck den hĂ€r gĂ„ngen, utan i den hĂ€r boken Ă€r det mĂ€nniskorna som Ă€r skrĂ€cken. En riktigt, riktigt bra bok som jag absolut rekommenderar. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

En dysfunktionell arbetsgrupp pĂ„ konferens blir jagade av en hĂ€mndlysten mördare. Nu mĂ„ste de lĂ€ra sig att samarbeta pĂ„ allvar – om de ska ha en chans att överleva.

En grupp anstÀllda pÄ kommunens exploateringsenhet anlÀnder till den pittoreska lilla stugbyn vid Kolarsjöns strand. De Àr dÀr för att ha konferens om ett kontroversiellt projekt som vÀcker starka kÀnslor, bÄde pÄ bygden och bland personalen.

Vad konferensdeltagarna inte vet Àr att nÄgon iakttar dem frÄn andra sidan sjön. NÄgon som Àr ute efter hÀmnd. NÀr mörkret faller börjar de försvinna, en efter en.

Konferensen Àr en blodig thriller om den vÀrsta teambuildingen nÄgonsin. Det handlar om de mÀnniskor vi tillbringar större delen av vÄr vakna tid med, men inte valt sjÀlva: kollegorna. Genom Mats Strandbergs förmÄga att krypa in under skinnet pÄ sina romangestalter framtrÀder ocksÄ bilden av ett Sverige i förÀndring.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

2 Responses to Mats Strandberg – Konferensen – Betyg: 5 av 5 – 📚 – Mats Strandberg Ă€r en av mina absoluta favoritförfattare. Älskar alla hans böcker, men allra mest hans skrĂ€ckböcker. Och den hĂ€r boken, Konferensen, gjorde mig absolut inte besviken. Fantastiska personbeskrivningar, klockrena nutidsskildringar, och riktigt lĂ€skig skrĂ€ck. Och ingen övernaturlig skrĂ€ck den hĂ€r gĂ„ngen, utan i den hĂ€r boken Ă€r det mĂ€nniskorna som Ă€r skrĂ€cken. En riktigt, riktigt bra bok som jag absolut rekommenderar. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

  1. Bra bok skriver:

    Intressant! Ska lÀgga till den hÀr pÄ att lÀsa-listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.