Camilla Grebe – Alla ljuger – Betyg: 5 av 5 – 📚 – Camilla Grebe Ă€r en av mina absoluta favoritförfattare, och jag har lĂ€st allt hon har gett ut. Dom tre böckerna som hon har skrivit tillsammans med Paul Leander-Engström, dom fem böckerna tillsammans med hennes syster Åsa TrĂ€ff, och dom fem böckerna som hon har skrivit sjĂ€lv. Jag har tyckt mycket om alla tretton böckerna, men allra mest tycker jag om dom böckerna som hon har skrivit ensam. Den hĂ€r boken, Alla ljuger, Ă€r den femte fristĂ„ende boken i serien Flickorna och mörkret, och den var precis lika bra som dom fyra tidigare. Den gĂ„r under genren psykologisk thriller, men jag tycker att den Ă€r lika mycket ett familjedrama, eller en relationsroman med kriminalinslag. Extra plus ocksĂ„ för att man fĂ„r följa olika personer i boken, det tycker jag alltid mycket om. Rekommenderar boken varmt, och Ă€ven dom tidigare böckerna av författaren. (Bokförlagets beskrivning finns i kommentarerna).

.

Maria Ă€r lyckligt lottad. Hon trivs med sitt jobb, hon Ă€lskar sin son, sin nye man Samir och – oftast – bonusdottern Yasmin. Men nĂ€r Yasmin försvinner och Samir anklagas för att ha dödat sin dotter rasar Marias tillvaro. 
Inte kan vÀl nÄgon mörda sitt eget barn?
”Alla ljuger” handlar om den fina linjen mellan lögn och sanning. Ett isande kriminaldrama och en förödande precis skildring av en familj i fritt fall.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.