Jessika Devert – Dagboken jag aldrig skrev – Betyg: 3,5 av 5 – 📚 – Jag lĂ€ser ju mest deckare och thrillers, och i andra hand romaner. Men ibland sĂ„ kan jag sticka emellan med en feelgood. Och den hĂ€r tyckte jag om, den var lĂ€ttsam och humoristisk. Handlar om ett Ă„r i en kvinnas liv, som Ă€r i femtioĂ„rsĂ„ldern och bor i Göteborg. Lyssnade till största delen pĂ„ den, och den var mycket bra inlĂ€st av Klara Zimmergren. Kan rekommenderas. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

Du lovar att du ska skriva, Ätminstone nÄgon gÄng i veckan. Men vad finns det egentligen att skriva om? Hur spÀnnande kan det vara att följa en femtioÄrig kvinnas liv i Göteborg?

Det blir mot alla odds ett fullspĂ€ckat Ă„r – som innefattar bĂ„de livsbejakande vinkvĂ€llar i Göteborg och meditationslĂ€ger pĂ„ Österlen. Klimakterievallningar och lĂ€karjobb pĂ„ Sahlgrenska. En trygg sambo och en tjugo Ă„r yngre (skitsnygg) AT-lĂ€kare. Och sĂ„ var det det dĂ€r med relationen till mamma och syrran 
 Det Ă€r inte helt okomplicerat att vara mitt i livet.

Dagboken jag aldrig skrev Ă€r en humoristisk, varm och Ă€kta bladvĂ€ndare – en medelĂ„lders Bridget Jones nedslĂ€ppt mitt bland Göteborgs spĂ„rvagnar.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: