Colleen Hoover – Det slutar med oss – Betyg: 4,5 av 5 – 📚 – Jag har lĂ€st en bok tidigare av den hĂ€r författaren, och det var boken Förbannade kĂ€rlek. Jag tyckte mycket om den, och den fick 4,5 i betyg av mig. Den hĂ€r boken, Det slutar med oss, fĂ„r ocksĂ„ 4,5 av 5 i betyg frĂ„n mig, och den var faktiskt till och med lite bĂ€ttre Ă€n den tidigare boken. VĂ€ldigt nĂ€ra att jag gav den högsta betyget. Boken Ă€r bĂ„de gripande, sorglig, berörande, rörande, romantisk, rolig, vĂ€lskriven och lĂ€ttlĂ€st. KaraktĂ€rerna berör och boken vĂ€jer inte för allvarliga Ă€mnen. SĂ„ jag rekommenderar absolut boken.

.

HjÀrtskÀrande om att hitta sig sjÀlv och att förlikas med sitt förflutna.

Lily har inte alltid haft det lĂ€tt och varit tvungen att jobba hĂ„rt för det liv hon vill ha. Det har varit en lĂ„ng resa frĂ„n uppvĂ€xten i Maine – hon har gĂ„tt ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. SĂ„ nĂ€r hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förĂ€lskar sig i varandra verkar Lilys liv nĂ€stan för bra för att vara sant.

Ryle Àr kÀnslig, intelligent och vÀldigt svag för Lily. Men han Àr ocksÄ sjÀlvsÀker, envis och kanske till och med lite arrogant. NÀr Lily tvingas ifrÄgasÀtta sitt förhÄllande med Ryle börjar hon ocksÄ tÀnka pÄ Atlas. Han var hennes första kÀrlek och en viktig lÀnk till hennes förflutna. NÀr han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.