M. W. Craven – BrĂ€nnaren – Betyg: 5 av 5. 📚 BrĂ€nnaren Ă€r den brittiske författaren M.W. Cravens första kriminalroman. Och det var verkligen en bra debut i den genren. Boken Ă€r vĂ€ldigt vĂ€lskriven, mycket spĂ€nnande, har hĂ€rliga karaktĂ€rer, Ă€r riktigt otĂ€ck, och inte ett dugg förutsĂ€gbar. Jag rekommenderar boken varmt till alla deckarĂ€lskare, och ser fram emot hans andra roman, som kommer i maj. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

.

En seriemördare brĂ€nner mĂ€nniskor levande vid de förhistoriska stencirklarna i Storbritanniens Lake District. Han lĂ€mnar inga ledtrĂ„dar efter sig, och polisen Ă€r hjĂ€lplös. 

NĂ€r hans namn hittas inristat i de förbrĂ€nda resterna av det tredje offret tas den avstĂ€ngde kommissarie Washington Poe tillbaka i tjĂ€nsten och kastas in i en utredning som han inte vill ha nĂ„got med att göra. Han paras motvilligt ihop med den lysande men socialt tafatta civila utredaren Tilly Bradshaw och det omaka paret upptĂ€cker ett spĂ„r som enbart var menat för Poe. 

I takt med att antalet offer ökar börjar Washington Poe inse att mycket mer stĂ„r pĂ„ spel för honom personligen i fallet Ă€n vad han kunnat förestĂ€lla sig
 

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

2 Responses to M. W. Craven – BrĂ€nnaren – Betyg: 5 av 5. 📚 BrĂ€nnaren Ă€r den brittiske författaren M.W. Cravens första kriminalroman. Och det var verkligen en bra debut i den genren. Boken Ă€r vĂ€ldigt vĂ€lskriven, mycket spĂ€nnande, har hĂ€rliga karaktĂ€rer, Ă€r riktigt otĂ€ck, och inte ett dugg förutsĂ€gbar. Jag rekommenderar boken varmt till alla deckarĂ€lskare, och ser fram emot hans andra roman, som kommer i maj. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

  1. Gunilla skriver:

    SpÀnnande böcker har noterat.Tack!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: