Emelie Schepp – Nio liv – Betyg: 4 av 5 – đŸ“š

.

En tidig aprilmorgon sprids en film pÄ Youtube. Den visar en ung man med en sprÀngladdning fastsatt om kroppen. Polisen förstÄr att ett fruktansvÀrt öde vÀntar honom. De lyckas identifiera platsen i Norrköping men hinner inte fram förrÀn bomben exploderar. Det Àr den fjÀrde medlemmen i det kriminella nÀtverket Komados som har mördats pÄ kort tid. Men rör det sig om samma gÀrningsperson?

Kriminalinspektör Mia Bolander fÄr hjÀlp av den nye utredaren Patrik Wiking att lösa fallen. Problemet Àr att ingen vill prata med dem. Ingen har hört nÄgot. Ingen har sett nÄgot.

NÀr Jana Berzelius dras in i utredningen inser hon att fallet har en direkt koppling till henne sjÀlv. Som Äklagare Àr det hennes uppgift att ta reda pÄ sanningen. Nu fÄr hon ovÀntad hjÀlp att dölja den.

Nio liv Ă€r den sjĂ€tte delen i serien om Jana Berzelius. En högaktuell berĂ€ttelse om gĂ€ngkriminalitet och om de krafter som tar över nĂ€r det finns nĂ„got att skydda till varje pris. Emelie Schepp har utsetts till Årets Deckarförfattare tre Ă„r i rad och Broder Jakob, den femte boken i serien, utsĂ„gs till Årets deckare och Årets bĂ€sta ljudbok i kategorin spĂ€nning 2020.

***

Emelie Schepp Àr en av Sveriges mest populÀra deckarförfattare. Hennes sex böcker om Jana Berzelius har sÄlt i över tvÄ miljoner exemplar samt blivit bÀstsÀljare och lÀsarfavoriter i flera lÀnder.

(Kopierat frÄn bokförlaget).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.