Det här hände vår 96-åriga kära pappa i går. Så djävla fegt att ge sig på en gammal människa i hans hem. 😡 Han väntade på städerskan, så när det ringde på dörren öppnade han. Och då trängde sig rånaren in. Hon hade mask för ansiktet och en bit silvertejp i handen som hon satte för hans mun. (Men hon band honom inte, som det står). Sen tog hon hans plånbok, och sprang sen i väg. Det gick så snabbt, och pappa blev chockad. Stort polisuppbåd blev det, och tekniker kom för att säkra spår. Pappa var sen hos Jenny i Stuvsta och hos mig i Farsta. Men han ville sen sova hemma, och han mår bra. Han är mest arg, säger han.

4 Responses to Det här hände vår 96-åriga kära pappa i går. Så djävla fegt att ge sig på en gammal människa i hans hem. 😡 Han väntade på städerskan, så när det ringde på dörren öppnade han. Och då trängde sig rånaren in. Hon hade mask för ansiktet och en bit silvertejp i handen som hon satte för hans mun. (Men hon band honom inte, som det står). Sen tog hon hans plånbok, och sprang sen i väg. Det gick så snabbt, och pappa blev chockad. Stort polisuppbåd blev det, och tekniker kom för att säkra spår. Pappa var sen hos Jenny i Stuvsta och hos mig i Farsta. Men han ville sen sova hemma, och han mår bra. Han är mest arg, säger han.

 1. Gunilla skriver:

  Nämen lilla pappa, gudskelov att det gick bra man blir så arg över allt som händer. Förstår ni alla blir skärrade.
  Ge sig på gamla är verkligen lågt men saknas empatin så
  bryr de sig inte.
  Kramar!

 2. Pia skriver:

  Men vad hemskt och vidrigt ! Men din pappa verkar vara en stark person som klarat det bra. Precis som min svärmor som 95 åring gick med rullator blev avsliten sin guldkedja.
  Finns inget som försvarar rån och speciellt inte mot de svagaste i samhället. Blir också orolig då mina föräldrar 90+ bara bor 5 min från din pappa. De har hemtjänst och städ och de öppnar alltid när det ringer på dörren t o m mamma som är hel dement. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.