Johan Rosenlind & Lotta Fritzdorf – Tick tick boom

.  

   

.

Johan Rosenlind & Lotta Fritzdorf – Tick tick boom 
Betyg: 4 av 5 

.

Bokrecension – Johan Rosenlind & Lotta Fritzdorf – Tick tick boom – 2019 – Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman / Kortroman

.

”Gillar du tv-serien ”Vår tid är nu”? Nu har mannen bakom tv-succén, Johan Rosenlind, skrivit en tajt bladvändarthriller med hög samtidskänsla tillsammans med Lotta Fritzdorf. Mitt i julruschen utsätts Stockholm för en serie extrema våldsdåd. Den erfarna kriminalkommissarien Maria Larsson, 56, har aldrig tidigare jagat en lika hänsynslös mördare. Vem är han och vad är han ute efter? Han verkar dessutom inte särskilt rädd för att bli upptäckt, utan lämnar en rad spår efter sig. Det blir en katt-och-råtta-lek som till sist får sin brutala avslutning.

Tick tick boom är Lotta Fritzdorfs och Johan Rosenlinds skönlitterära debut och den första Maria Larsson-thrillern i en tänkt serie.”

(Kopierat från bonnierbookery.se)

.

Boken Tick tick boom är en mycket spännande kortroman. Det är den första boken i en planerad serie om den medelålders kvinnliga kriminalkommissarien Maria Larsson. 

Boken är mycket lättläst, väldigt aktuell, och som sagt mycket spännande. Jag ser verkligen fram emot kommande böcker i serien, och jag kan varmt rekommendera Tick tick boom

Betyg: 4 av 5. 

(Britt-Marie Bim Kullin) 

.

Tack för recensionsexemplaret – Bokförlaget Bonnier Bookery

.

GoodreadsBoktipsetAdlibris (e-bok)Bokus (e-bok)

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.