Nu har vi sett dom fyra filmerna som ingår i serien om Avdelning Q. Filmerna baseras på böckerna av den danska kriminalförfattaren Jussi Adler-Olsen. Det finns sju böcker i bokserien, som planeras att bli tio böcker totalt. Dom fyra första böckerna är filmade, och det är dom som vi nu har sett. Och dom heter Kvinnan i rummet, Fasanjägarna, Flaskpost från P, och Journal 64. Filmerna finns bland annat att hyra hos Blockbuster. Jag tyckte mycket om böckerna när jag läste dom, och jag tyckte faktiskt lika mycket om filmerna nu. Kan absolut rekommendera filmerna om man tycker om nordiska kriminalfilmer.

2 Responses to Nu har vi sett dom fyra filmerna som ingår i serien om Avdelning Q. Filmerna baseras på böckerna av den danska kriminalförfattaren Jussi Adler-Olsen. Det finns sju böcker i bokserien, som planeras att bli tio böcker totalt. Dom fyra första böckerna är filmade, och det är dom som vi nu har sett. Och dom heter Kvinnan i rummet, Fasanjägarna, Flaskpost från P, och Journal 64. Filmerna finns bland annat att hyra hos Blockbuster. Jag tyckte mycket om böckerna när jag läste dom, och jag tyckte faktiskt lika mycket om filmerna nu. Kan absolut rekommendera filmerna om man tycker om nordiska kriminalfilmer.

  1. Petra skriver:

    Var ligger de filmerna uppe?

    Mvh Petra

  2. @ Petra: Som det står ovanför, så finns alla fyra att hyra hos Blockbuster. Den fjärde filmen finns även hos Viaplay.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: