Sophie Kinsella – Tjänster och gentjänster – (I Owe You One)

.

 

.

Sophie Kinsella – Tjänster och gentjänster 
Betyg: 4 av 5 

.

Bokrecension – Sophie Kinsella – Tjänster och gentjänster – (I Owe You One) – 2019 – (2019) – Genre: Engelsk Skönlitteratur / Roman

.

”Familjen går först! Det har Fixie Farrs pappa lärt henne. Och efter att han gick bort har Fixie ägnat all tid åt butiken han lämnade efter sig. För Fixie säger inte nej, det ligger inte i hennes na tur. När en stilig främling på ett café ber Fixie att passa hans dator en stund säger hon självklart ja. Men när hon sedan lyckas rädda den undan en olycka blir datorns ägare så tacksam att han skriver ner ”jag är skyldig dig en tjänst!” på en servett och räcker henne den tillsammans med sitt visitkort.

Till en början skämtar Fixie bort alltihop. Hon skulle väl aldrig be en främmande man om en tjänst? Men med tiden börjar Fixie och Sebastian hjälpa varandra på de mest oväntade sätt. Tjänster och gentjänster. Och kanske blir detta början på ett äventyr för dessa två …”

(Kopierat från printzpublishing.se)

.

Jag tror att det här är den tjugoförsta boken som jag läser av Sophie Kinsella, om jag inte har räknat fel. Jag har nog läst alla hennes böcker som finns översatta till svenska, tror jag. 

Åtta av böckerna är i Shopaholic-serien, och tretton av böckerna är helt fristående böcker. Jag har tyckt om alla hennes böcker, men jag tycker att dom fristående böckerna är något bättre än Shopaholic-serien. 

Den här boken, Tjänster och gentjänster, är en helt fristående bok. Och precis som hennes tidigare böcker så är boken lättsam, smårolig, snabbläst, tänkvärd, och en riktigt bra och underhållande feelgood-bok. 

Rekommenderas absolut om man tycker om den här genren. 

Betyg: 4 av 5. 

(Britt-Marie Bim Kullin) 

.

Tack för recensionsexemplaret – Bokförlaget Printz Publishing

.

GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.