Lisa Jewell – Varje steg du tar – (Watching You)

———  

———

Lisa Jewell – Varje steg du tar – (Watching You) – (2019) – (2018) – (Genre: Engelsk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

———

”Du återvänder hem efter fyra års arbete utomlands – med en ny make som sällskap. Ni letar efter ett ställe att bo på, men tills vidare får din storebrors extrarum duga.

Och så möter du plötsligt mannen i huset bredvid.

Han är rektor på det lokala gymnasiet – och dubbelt så gammal som du är. Och han är oerhört snygg.

Snart börjar du spionera på honom, och det som först var en harmlös förälskelse blir till ren besatthet. Men det du inte vet är att någon även håller ögonen på dig.

Familjehemligheter, passion och ett oförklarligt mord blandas samman till oemotståndlig spänningsläsning i Lisa Jewells senaste thriller Varje steg du tar. Hennes två senaste romaner Jag fann dig och Och sen var hon borta  har sammanlagt sålt i närmare 50 000 exemplar i Sverige.”

(Kopierat från printzpublishing.se)

——–

Lisa Jewell har gett ut ett femtontal böcker, varav dom flesta finns översatta till svenska. Jag har bara läst en bok av henne tidigare, och det var hennes första bok i thrillergenren, Och sen var hon borta. Tidigare har hon tydligen skrivit spännande relationsromaner. Jag tyckte mycket om boken Och sen var hon borta, och länken går till min recension av den boken. 

Och nu har jag alltså läst en andra bok av författaren, Varje steg du tar. Och jag tyckte den var nästan lika bra som den jag tidigare har läst. 

Boken är mycket lättläst, lite klurig, spännande, gripande ibland, snabbläst, välskriven, har vändningar i sig, och är absolut inte förutsägbar.

Rekommenderas. 

(Britt-Marie Bim Kullin)

———

Betyg: 4 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en e-bok i epub-format, från Bokförlaget Printz Publishing.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

——— 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: