Emma Ångström – Det sista experimentet

——— 

———

Emma Ångström – Det sista experimentet – (2017) – (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman)

———

”En ung kvinna vaknar inlåst i ett mörkt och kallt utrymme. Hon vet inte var hon är. Hon minns inte hur hon kommit dit. Det känns som om hon är levande begravd, som om hon vandrar omkring i en kista långt ner under marken. Någon verkar ha planer för henne, och undan för undan uppdagas den fruktansvärda sanningen.

Sommaren 1995 är den varmaste sommaren på decennier och fjortonårige Dante ska tillbringa lovet i pittoreska Sundborn hos sin excentriske farfar. Där finns också Signe som har en förkärlek för det ockulta och Dantes karismatiska barndomsvän Freja. Men sommaridyllen slås snart sönder och en ny värld öppnar sig när Freja drar in Dante i en virvelvind av svartkonst och okända krafter.

Det sista experimentet är en rysare om hemligheter, död och besatthet. Det är Emma Ångströms tredje skönlitterära bok och den andra som rör sig i spänningsgenren.”

(Kopierat från piratforlaget.se)

——–

För ett par veckor sedan så läste jag den nyutkomna boken En underbar död av Emma Ångström. Jag tyckte mycket om boken, och den fick 4,5 i betyg från mig. Och för tre år sedan så läste jag boken Mannen mellan väggarna av samma författare. Lika bra var den, och den fick också 4,5 i betyg. Länkarna går till mina recensioner av böckerna. 

Nu har jag läst en tredje bok av författaren Emma Ångström. Det är boken Det sista experimentet som kom ut 2017. Och jag tyckte att även den var precis lika bra som dom två tidigare som jag har läst. Även den får 4,5 i betyg från mig. 

Boken är lättläst, spännande, oförutsägbar, otäck, snabbläst, och riktigt, riktigt bra. Kan absolut rekommendera boken, precis som jag kan rekommendera dom två tidigare böckerna som jag har läst av författaren. Ser fram emot liknande böcker av Emma Ångström i framtiden. 

(Britt-Marie Bim Kullin)

———

Betyg: 4,5 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en e-bok i epub-format, från Bokförlaget Piratförlaget.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

——— 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: