Denise Rudberg & Mikaela Bley – Sviten

———  

 

———

Denise Rudberg & Mikaela Bley – Sviten – (2019) – (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

———

””Sviten” är baserad på radioföljetongen i P3 med samma namn, och är succéförfattarna Mikaela Bley och Denise Rudbergs första gemensamma bok.

En sjuttonårig flicka hittas död i en svit på Lydmar Hotel. Jonas ”Väggen” Berg gör sitt yttersta för att pressa fram sanningen ur det osannolika gäng som festat tillsammans i hotellrummet kvällen innan. Men alla som var med den där ödesdigra kvällen i rum 403 verkar ha något att dölja. Vad gjorde några unga tjejer i en svit med ett gäng äldre cigarrökande herrar? Vem skyddar vem, och vad var det som egentligen hände som slutade i Cornelia Westerlunds död?” 

(Kopierat från forum.se)

———

Boken Sviten kom först ut som en radioföljetong i P3. Jag hade först tänkt lyssna på den, för jag hade hört av andra att den skulle vara bra. Men sen när jag såg att den fanns som e-bok, så föredrog jag det formatet.

Författarna bakom Sviten är Denise Rudberg och Mikaela Bley. Jag har nog läst allt som dom har skrivit tidigare, och tyckt om det, så alldeles självklart så ville jag ju läsa även den här. Det är deras första gemensamma projekt. 

Sviten är kort och lättläst. Och den är även otäck och spännande. Inte helt förutsägbar är den heller. Och lite annorlunda. Så jag kan helt klart rekommendera den. 

(Britt-Marie Bim Kullin)

———

Betyg: 4 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en e-bok i epub-format, från Bokförlaget Forum

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (häftad)Adlibris (e-bok)Bokus (häftad)Bokus (e-bok)

——— 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: