Nu har vi sett klart på serien Mayans M.C. hos HBO Nordic. Tio entimmeslånga avsnitt. Serien är ju en spinoff från serien Sons of Anarchy. Jag älskade Sons of Anarchy, alla säsonger, och alla avsnitt. Och självklart så insåg jag ju att den här spinoffen inte skulle hålla samma nivå. Och det gjorde den inte heller. Mayans M.C. var okej och sevärd, men inte mer än så. Tyckte den var lite B:ig ibland, och karaktärerna berörde mig inte. Vet inte om jag kommer att se en eventuell andra säsong.

4 Responses to Nu har vi sett klart på serien Mayans M.C. hos HBO Nordic. Tio entimmeslånga avsnitt. Serien är ju en spinoff från serien Sons of Anarchy. Jag älskade Sons of Anarchy, alla säsonger, och alla avsnitt. Och självklart så insåg jag ju att den här spinoffen inte skulle hålla samma nivå. Och det gjorde den inte heller. Mayans M.C. var okej och sevärd, men inte mer än så. Tyckte den var lite B:ig ibland, och karaktärerna berörde mig inte. Vet inte om jag kommer att se en eventuell andra säsong.

 1. Anki skriver:

  Hej! Hittade dig när jag sökte på operation av tå. Op mig i maj för hallux valgus men har fortfarande lika ont i tån. Så nu tror dom att det är rigidus istället o vill op mig igen. Vill höra med dig, vart hade du ont innan op? Jag kan inte belasta tån alls, men i kärringknölen hade jag aldrig ont. Snällt om du vill svara 😊

  • @ Anki: Jag hade väldigt ont liksom inne i leden. I knölen hade jag egentligen inte så ont, bara när skor tryckte på den. Men i leden hade jag ont hela tiden.

   • Anki skriver:

    Tack, snällt att du svarande! Så har jag också. Kan inte avveckla steget längre utan det gör ont i tån. Stel är den också. Får besked på måndag vad som ska göras. Är dina tår stelop, eller räckte det med att ta bort knölen?

    • @ Anki: Dom är inte stelopererade. Dom ”sågade/hackade” bort ben och brosk. Blev mycket bättre efter det. Det har kommit tillbaka litegrann, och har lite ont nu. Men det är jättestor skillnad mot innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.