Jens Lapidus – Top Dogg

——— 

———

Jens Lapidus – Top Dogg – (2017) – (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

———

”Ett hemligt nätverk i Stockholm har i decennier utnyttjat unga flickor, var och en som kommer det på spåren gör det med fara för livet.
I den tredje boken om det omaka paret Teddy och Emelie, kåkfararen och advokaten, börjar snaran dras åt. Polisen har tillsatt en specialgrupp för att ta reda på vilka som ingår i sammanslutningen men ändå kommer de inte åt våldet. Och vem är det som med alla medel försöker tysta Teddy och Emelie?
TOP DOGG är den mäktiga upplösningen på det drama som utvecklades i succéromanerna VIP-rummet och STHLM DELETE. ”

(Kopierat från wwd.se)

——–

TOP DOGG är den tredje boken i serien om kåkfararen Teddy och advokaten Emelie. Den första boken heter VIP-rummet och den andra boken heter STHLM DELETE. (Länkarna går till mina recensioner av böckerna). Jag tyckte mycket om dom två tidigare böckerna, och jag tyckte mycket om den här boken. Boken kan nog läsas fristående med stor behållning. Men som alltid så tycker jag ju helst att man ska läsa en serie från början. 

Boken är avslutad, utan någon cliff hanger. Och jag vet inte om det är tänkt att komma någon mer bok i serien, eller om den är avslutad. För min del så skulle jag gärna läsa mer om Teddy och Emelie. 

Jag tyckte att Top Dogg var lika bra som Sthlm Delete, och den första boken, VIP-rummet, var snäppet bättre än dom två efterföljarna. 

Rekommenderar absolut dom tre böckerna till alla som tycker om kriminalromaner i Stockholmsmiljö. Härliga karaktärer och miljöer i alla tre böckerna i serien. 

(Britt-Marie Bim Kullin) 

———

Betyg: 4 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en e-bok i epub-format, från Bokförlaget Wahlström & Widstrand.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

———

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: