Åsa Bonelli – Vid ögonblickets slut

——— 

———

Åsa Bonelli – Vid ögonblickets slut – (2016) – (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman)

———

”Det här är uppföljaren på succéromanen Stanna innan du går. I Åsa Bonellis nya bok befinner sig Malin i en situation när allt stannar upp. Vilka beslut kommer hon att ta och vilka vägar leder dessa till?

Kärlek, en framgångsrik författarkarriär och hälsa. Ingenting saknas i Malins liv. Det har nu gått över ett år sedan sommaren då allt ställdes på ända, och trots omvärldens kritiska blickar tillbringar hon och Gustav lyckliga stunder i hennes lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. De börjar fundera på att flytta ihop på riktigt och Malin kämpar för att inte låta nät hatet de får utstå komma åt henne.

Samtidigt blir Malin presenterad för en jämnårig man som säger sig ha beundrat henne länge på avstånd. Med hjälp av förläggaren Pelle erbjuder henne ett uppdrag som hon har svårt att tacka nej till. Han tar med henne på en både inre och yttre resa och ger henne en avgörande lektion i vad som är viktigt i livet. Men trots hans karismatiska personlighet kan inte Malin skaka av sig känslan av att han kommer med en dold agenda.
Ute på Möja fortsätter livet sin stilla gång. Herman och Carmencita njuter av att inte längre behöva oroa sig för Malin som äntligen funnit lyckan. Ingen av dem kunde förutspå att allt skulle förändras på bråkdelen av en sekund.”

(Kopierat från ordberoende.com)

——–

Vid ögonblickets slut är en uppföljare på boken Stanna innan du går. Jag läste Stanna innan du går för ett år sedan, och tyckte mycket om den. (Här är en länk till min recension av den)

Nu har jag läst den fristående fortsättningen, som också handlar om Malin. Och jag tyckte att den var precis lika bra som den föregående boken. 

Feelgood med mycket djup, skulle man väl kunna kalla den. Boken är i alla fall fängslande, lättläst, gripande, snabbläst, berörande, och mycket bra. Och jag skulle gärna läsa fler böcker om Malin och dom andra personerna i boken. 

Rekommenderar absolut boken Vid ögonblickets slut. Men läs helst boken Stanna innan du går först, för då tror jag att man har mycket större behållning av den. 

(Britt-Marie Bim Kullin)

———

Betyg: 4 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en pappersbok i inbundet format, från Bokförlaget Ordberoende Förlag.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

——— 

5 Responses to Åsa Bonelli – Vid ögonblickets slut

  1. Pia Gummesson skriver:

    Älskade boken,men bra att läsa den första innan håller jag med om

  2. Jenny Eriksson skriver:

    Tyckte jättemycket om den! Verkligen feel-good med djup ❤

  3. […] har läst två böcker tidigare av Åsa Bonelli, Stanna innan du går och Vid ögonblickets slut. Båda är romaner, och jag tyckte om dom båda två. Länkarna går till mina recensioner av dom […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: