Birgitta Bergin – Ett oemotståndligt begär

——— 

ett-oemotstandligt-begar

———

Birgitta Bergin – Ett oemotståndligt begär – (2016) – (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman)

———

”Anna Holm har äntligen funnit lyckan men i skuggorna lurar det förflutna.

Anna har allt hon någonsin önskat sig ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare?

Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende.

(Kopierat från bokfabriken.se)

——–

Det här är den tredje och avslutande delen i trilogin om Anna Holm. Den första boken heter Ett oemotståndligt förslag, och den andra boken heter En oemotståndlig affär, (länkar till mina recensioner av dom), och jag har läst dom båda två tidigare, och även tyckt mycket om dom båda två. 

Och den tredje boken, Ett oemotståndligt begär, var precis lika bra som dom två tidigare böckerna. Man kan nog läsa den här boken fristående också, men jag tycker ändå absolut att man ska läsa hela serien ifrån början. 

Oavsett vad man kallar genren som den här boken kanske hör hemma i, romance, feelgood, chicklit, så är det en väldigt bra roman. Boken känns trovärdig, och den är lättläst. Jag tycker mycket om karaktärerna i boken, och skulle faktiskt gärna följa Anna Holm i en eller ett par böcker till. Och jag rekommenderar absolut böckerna i trilogin. 

(Britt-Marie Bim Kullin)

———

Betyg: 4 av 5.

———

Denna bok var ett recensionsexemplar, en pappersbok i inbundet format, från Bokförlaget Bokfabriken.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den:  GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)

——— 

9 Responses to Birgitta Bergin – Ett oemotståndligt begär

  1. Pia skriver:

    Älskar boken👍

  2. Pia skriver:

    Skulle också vilja läsa mer om Anna Holm

  3. […] Fångad i Marbella (3,0), Ett oemotståndligt förslag (4,0), En oemotståndlig affär (4,0), Ett oemotståndligt begär (4,0), Som ett brev på posten (5,0), Något du inte vet att jag vet (4,5), och Holländarn (4,5). […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: