Katrin Zytomierska – Bucketlist

———

Bucketlist

———

Katrin Zytomierska – Bucketlist – (2016) – (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman)

———

”Mila är en hårt arbetande tvåbarnsmamma, nyligen separerad från sin sambo Peder. Karriären kunde inte gå bättre – hennes egen dietbar är på väg att lanseras internationellt och ekonomin blomstrar. Utåt sett är Mila själva sinnebilden av framgång: snygg, sexig och omtyckt. Men under den perfekta ytan ruvar en stor osäkerhet – under de sista två åren av relationen med Peder förvandlades deras kärleksliv till ett arbetsliv och till slut levde de helt utan passion och romantik. Självförtroendet är i botten och Mila har bytt ut impulsiva köp av sexiga underkläder mot nedtonade kontorskläder. Men Mila mår inte bra av ett liv utan åtrå och sex så hon bestämmer sig för att ändra på sin situation. Hon ska skriva en bucketlist. Först och främst ska hon ligga. Hon ska återvinna känslan av att vara åtrådd av män. Efter en trevande start verkställer Mila sin plan, hon blir djärvare och vågar förföra, bli förförd och provar nya lekar hon inte visste fanns. Allt handlar om lust och frihet, männen avgudar henne. Tills en dag då hon träffar amerikanen Ben. Plötsligt handlar det inte bara om sex längre och Mila får känslor som hon inte räknat med.

(Kopierat från storytel.se)

——–

Njae, det här var inte direkt en bok i min smak. Jag märkte flera gånger under lyssningen att jag tänkte på annat, och inte hängde med i boken, eftersom den inte engagerade mig alls. 

Lite underhållande var den väl i och för sig, men inte tillräckligt för min del. Och boken får knappt godkänt av mig. 

Jag lyssnade på boken som en ljudbok, uppläst av Callin Öhrvall Delmar, via Storytels app, och det tog knappt sex timmar, på 1,25 gångers hastighet.  

(Britt-Marie ”Bim” Kullin)

———

Betyg: 2,5 av 5.

———

Denna bok var en ljudbok som jag lyssnade på genom Storytel.

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipset (läsbok)Boktipset (ljudbok)Adlibris (inbunden)Adlibris (e-bok)Adlibris (ljudbok)Bokus (inbunden)Bokus (e-bok)Bokus (ljudbok)

——— 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: