”Med en mördares ansikte” (Tappajan näköinen mies) av Matti Rönkä

°

Med en mördares ansikte

———

”Med en mördares ansikte” (Tappajan näköinen mies) av  Matti Rönkä – (2002) – (Genre: Finsk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

———

”Sirje Larsson försvinner i villaförorten Baggböle i Helsingfors. Har Sirje flytt från sitt nya hemland Finland eller fallit offer för en mördare? Hennes man söker upp privatdetektiven Viktor Kärppä och ber om hjälp med försvinnandet. Viktor Kärppä tar sig an fallet med Sirjes försvinnande och letar bland sina egna kontakter, både kriminella och lagliga. Sina kontakter och erfarenheter från sovjetsamhället använder han sig av i sitt arbete som privatdektektiv i det nya hemlandet Finland.

(Kopierat från bokus.com)

——–

(Den här boken var en av dom tretton böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

Alltid kul att läsa deckare från länder som jag inte läser så ofta ifrån. Och Finland är ett sånt land. Men tyvärr så gav inte boken mig så värst mycket. Helt okej var den, men ingenting som jag kommer att minnas, eller som jag skulle rekommendera. 

(Britt-Marie ”Bim” Kullin)

———

Betyg: 3 av 5. 

———

Denna bok var en pappersbok, i pocketformat, och var ett eget inköp. 

———

Och här är några länkar till, om någon kanske vill läsa mer om boken, eller läsa vad andra tycker om den: GoodreadsBoktipsetAdlibris (inbunden)Adlibris (pocket)Bokus (inbunden)Bokus (pocket)

———

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: