Lite dagbok över vecka 17

°

Jobbat har jag förstås gjort precis som vanligt hela veckan.

°

I tisdags var jag på ”Kör för alla!” i Filadelfiakyrkan.

Vad jag gjorde i måndags, onsdags, och torsdags, det kommer jag inte ens ihåg, så förmodligen så gjorde jag väl inget speciellt antar jag. Läste väl mest i mina böcker som vanligt. 😉

°

I fredags så var  jag hos Folktandvården på eftermiddagen. Jag lagade ett litet hål, eller om det var en liten skada på en tand. Och så tog jag bort lite tandsten.

På kvällen så tittade vi på finalen i ”Let’s dance” på TV4.

°

I går, lördag, så började Borzko dagen med att gå iväg till Farstahallen för att träna. Själv så höll jag på med lite av varje här hemma en stund, och sen gick jag ner till centrum, köpte blommor och fikabröd, och så hem till mina föräldrar för helgens obligatoriska fikastund. Borzko kom sen dit en stund på slutet också.

När vi kom hem sen, så var bara Borzko hemma en kort stund, och därefter så åkte han iväg för att möta upp med kompisar. Dom skulle äta pizza och dricka ett par öl före eftermiddagens/kvällens Hammarbymatch.

Jimmy kom sen hem hit till mig. Han skulle först hjälpa mig med min dator som kom i veckan, innan vi sen skulle iväg på evenemang. Pizza från Onlinepizza blev det till middag.

Så småningom så åkte vi sen in till stan, och så såg vi ”Peter & Bruno Live på China”, med Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis, på Chinateatern. Mycket, mycket, mycket bra var det! Tre timmar, inklusive paus, höll det på, och fullt ös hela tiden var det.

Kom sen hem till Farsta igen vid elvatiden.

°

I dag, söndag, så gick också Borzko iväg och tränade. Jimmy kom hit en kort stund tidigt på förmiddagen, för att göra klart det sista med min nya dator.

Sen när datorn var klar, och Jimmy gått hem, så gick jag ner till Centrum och mötte upp med Jenny. Först gick vi till Café Mito och fikade en stund. Och därefter blev det lite shopping, innan hon åkte hem till sig igen.

Mötte sen upp med Borzko hemma, och så tog vi bilen in till stan. En promenad på stan blev det sen, i det soliga och härliga vårvädret. Beundrade körsbärsträden i Kungsträdgården gjorde vi förstås också.

När vi kom hem igen, så satt jag en stund och njöt på balkongen. Och Borzko åkte iväg och tvättade bilen.

Middag blev det sen, och därefter lite slappande i soffan med böcker, datorer, iPhones, och musik.

°

Lite senare i kväll så blir det nog ett par serieavsnitt från Netflix.

°

Mysig helg har det verkligen varit! Med umgänge både med dotter, son, man, mamma, och pappa! Härligt väder (stundtals) har det varit! Grymt bra show såg jag i går! Nya datorn är klar och jag är supernöjd med den! Och en massa annat också har varit bra! Härligt att vara så nöjd med helgen, inför arbetsveckan! ❤

°

Bilder finns som vanligt bloggade tidigare under veckan.

Men jag känner att jag har blivit klart sämre på att komma ihåg att fotografera. Ingen av barnen hamnade på ett endaste kort till exempel. Måste skärpa till mig! 😉

°

Nästa veckas planer – Vecka 18:

Tisdag: ”Kör för alla!”.

Torsdag: Valborgsmässoafton.

Fredag: Första Maj – Ledig från jobbet.

Lördag: Förmodligen träffa Jenny.

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.