Lite dagbok över vecka 08

°

Jobbat har jag förstås gjort som vanligt under veckan.

Under eftermiddagarna och kvällarna har jag inte gjort något speciellt, utom på tisdagen, då jag som vanligt var på ”Kör för alla!” i Filadelfiakyrkan.

°

I fredags kväll var jag, Borzko, och Jimmy i Globen och såg på ”Champions of Rock” med bland annat Peter Johansson. En helt fantastiskt bra show med bara Queen-låtar. Bra sexmannaband, bra kör med tre killar och två tjejer, och två superbra solister, Nina Söderquist och Jenna Lee-James. Och så denna suveräna Peter Johansson. Bra platser hade vi, i mitten på sjunde raden på parkett.

°

På lördagsmorgonen åkte Borzko iväg redan vid sjutiden, för han skulle på en kurs mellan åtta och fyra. Själv så gav jag mig iväg in till stan vid niotiden. Åkte tunnelbana den mesta vägen, och så promenerade jag den sista biten. Köpte mig ett par Scholl-skor som jag tyckte var bra i affären, men inte sen när jag kom hem, och gick runt i dom hemma. Så dom ska tyvärr lämnas tillbaka.

När jag kom hem till Farsta igen, så köpte jag blommor och fikabröd, och gick hem till mamma och pappa och hälsade på. Lite gott att äta till kvällen från ICA också, blev det på vägen hem.

Satt sen och läste i min bok under resten av eftermiddagen.

När Borzko kom hem från kursen, så åt vi middag. Efter det blev det slappande i soffan för oss båda två, med böcker, datorer, iPhones, och musik.

Sen så tittade vi förstås på ”Melodifestivalen”, och efter det så blev det två avsnitt av serien ”Blue Bloods” på Netflix.

°

I morse så gick Borzko till Farstahallen för att träna. Själv så höll jag mig hemma. Jag lyssnade på min ljudbok, jag broderade, jag läste i min pappersbok, jag lyssnade på musik, jag satt med datorn, och jag höll på med diverse hushållsbestyr.

Framåt eftermiddagen så åkte Borzko iväg för att besöka sin mamma. Och ungefär samtidigt så kom Jimmy hit till mig. Vi åt pizza tillsammans från Onlinepizza. En fika och en pratstund blev det också, innan Jimmy åkte hem till sig igen. Jag fortsatte då med samma sysslor som på förmiddagen. 

°

När Borzko sen kommer hem, så blir det nog ett par avsnitt av serien ”Blue Bloods” på Netflix. Och så tittar vi nog på ”Så ska det låta” på SVT1.

°

Några fotografier från veckan finns som vanligt mobilbloggade nedanför sedan tidigare. 

°

Planer Vecka 09:

(Ingen ”Kör för alla!” på tisdag, eftersom det är sportlovsledigt).

På söndag ska jag förmodligen till Centralbadet tillsammans med Borzko, Jimmy, Jenny, och Mathias. Det är min julklapp från dom. Vi har inte bokat, men vi har bestämt preliminärt att vi ska dit på söndag. Men det kan också flyttas till lite längre fram i tiden.

°

2 Responses to Lite dagbok över vecka 08

  1. anna54a@hotmail.com skriver:

    Tips boka och gå kanske lite senare på sö eller tidigt lö till Centralbadet en bekant hade tänkt att gå igår men det var så fullt och stökigt så hon vände.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.