Lite dagbok över vecka 07

°

Jobb som vanligt hela veckan.

°

I måndagseftermiddag och kväll, gjorde jag inget speciellt. Mest bokläsning, datorsittande, och hushållsbestyr, som vanligt.

°

I tisdags så var jag på ”Kör för alla!” i Filadelfiakyrkan.

°

I onsdags så träffade jag Jenny några timmar efter jobbet. Jag hjälpte henne med en sak, och en fika och en pratstund blev det också.

°

I torsdags var det inget speciellt, utan det blev dom vanliga sysslorna här hemma.

°

I fredags när jag kom från jobbet, så stod det röda rosor och fin choklad och väntade på mig, och då blev jag förstås jätteglad. Lite Alla Hjärtans Dag en dag i förskott.

Lite shopping i Farsta Centrum blev det sen, och då märkte jag verkligen att det var fredagen den trettonde.. För när jag skulle åka ut från P-huset vid ICA så backade jag in i pelare.. Såååå klantigt, och så trist… Finns mycket roligare saker att lägga dom tusenlapparna på, som det säkerligen kommer att kosta..

Köpte Alla Hjärtans Dag-present till Borzko. (Till mamma & pappa, Jimmy, och Jenny hade jag redan köpt, via nätet, och skickat hem till dom). Fixade till glasögonen lite på Synoptik. Hämtade ut ett paket, från InkClub, med färgpatroner, på Hemköp.

Sen så mötte jag upp med Jimmy, och skjutsade hem honom till Jenny och Mathias, i Stuvsta, eftersom han skulle på fest hemma hos dom, och ville inte ha bilen med sig.

På kvällen sen så blev det serietittande tillsammans med Borzko, eftersom ingenting på teve intresserade oss. Vi såg några avsnitt av serien ”Blue Bloods” på Netflix. En massa gott att äta och dricka blev det förstås också.

°

På lördagsförmiddagen så gick Borzko till Farstahallen för att träna. Själv så höll jag på med mina vanliga sysslor här hemma en stund, hushållsbestyr, datorsittande, musiklyssnande, och bokläsande.

Gick sen ner till Centrum, handlade blommor och fikabröd på ICA, och gick hem till mina föräldrar. Borzko kom sen också dit direkt efter gymmet.

När Borzko och jag sen kom hem igen, så satt jag faktiskt och solade ansiktet en liten stund i ett hörn i lä på balkongen. Satt i en halvtimme ungefär och njöt av solen och den (alldeles för tidiga) känslan av vår.

Sen gick solen i moln, och jag gick in till soffan istället. Lyssnade på min ljudbok, broderade, lyssnade på musik, och satt en hel del med datorn.

Efter middagen så såg vi på två avsnitt av säsong två av serien ”Blue Bloods” på Netflix. Efter det så tittade vi på ”Melodifestivalen – deltävling 2” på SVT1. Sen så såg vi på ”QX Gaygalan 2015” på TV4. Och så avslutade vi kvällen med ännu ett avsnitt av ”Blue Bloods”.

°

I dag, söndag, så åkte Borzko och jag hem till Jenny och Mathias vid niotiden, för att hjälpa dom med en massa saker under dagen. Dom håller på att bygga om och fixa en massa hemma. Mathias pappa, Bosse, kom också dit för att hjälpa till.

Vi började med att äta en mycket god frukost tillsammans alla fem. Och sen så satte vi alla igång med att jobba och fixa.  

Bosse och Mathias jobbade mest med själva ombyggnaden. 

Jag, Jenny, och Borzko åkte två vändor till Återvinningscentralen i Flemingsberg, med massor med prylar. Och så målade vi massa delar till ombyggnaden. Lite annat pysslade vi med också. 

Jenny och jag lagade även spaghetti och köttfärssås till lunch. 

Framåt fyratiden sen så åkte vi till Farsta igen. Jimmy kom då över hit när vi kom hem. Han åt middag med oss. Och han hjälpte även mig med lite saker i datorn. 

Slappande sen i soffan för Borzko och mig, när Jimmy hade gått hem till sig. 

°

Lite senare i kväll så ska vi se på ”Så ska det låta”, och kanske också ett eller ett par serieavsnitt. 

°

Många fotografier från veckan finns som vanligt bloggade sedan tidigare genom Instagram.

°

Nästa veckas planer:

Tisdag: ”Kör för alla!” i Filadelfiakyrkan.

Fredag: ”Champions of Rock” i Globen, tillsammans med Borzko och Jimmy.

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: