Recensionsbok 591

°

IMG_5230

°

Recensionsexemplar nummer femhundranittioett är ”Ondskans skog” av Erik Hansson, en pappersbok i formatet danskt band, från författaren själv.

°

2 Responses to Recensionsbok 591

 1. Barbro skriver:

  Det låter spännande. Mycket spännande titel! Jag borde själv ta och börja blogga mer och försöka med recensions böcker. Dock kanske man inte får så många om man är allt för negativ? Jag tänker på vad boktipsets: Maria Larsson skrev om Mari Jungstedts: Du går inte ensam. Recensionstiteln löd: Duger inte ens som skithuspapper.
  Ganska härligt tycker jag det är att läsa sådana recensioner. Mest av allt eftersom jag kan hålla med om att Jungstedt är en extremt överreklamerad författare med ett första klassens banalt språk- men man kanske inte får lov att vara alltför ärlig när det kommer till recensions böcker?
  En gång negativ, en gång för mycket?
  Men vad jag svamlar va!
  Ha!

  • @ Barbro: Ja, vi får se. Har ju inte läst den än. Och självklart så ska man ju alltid skriva vad man tycker. Fast jag tycker att man kan göra det på ett lite finare sätt, även om man inte gillar boken. Skulle aldrig skriva som Maria Larsson. Hemskt skrivet tycker jag. Skulle inte vilja såra någon författare så. Och smaken är ju som baken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.