Nu har jag ätit en hemla från Wienercaféet! Och den får högsta betyget av mig! 😊👍 Vilken var då godast? Hemlan eller semmelwrapen? 😉😁 Ja, jag kan faktiskt inte välja! Tycker nog att dom är precis lika goda! Och båda två är mycket godare än en traditionell semla tycker jag! Vad tycker ni som har smakat? 😄🍴

IMG_5105

8 Responses to Nu har jag ätit en hemla från Wienercaféet! Och den får högsta betyget av mig! 😊👍 Vilken var då godast? Hemlan eller semmelwrapen? 😉😁 Ja, jag kan faktiskt inte välja! Tycker nog att dom är precis lika goda! Och båda två är mycket godare än en traditionell semla tycker jag! Vad tycker ni som har smakat? 😄🍴

 1. Majsan skriver:

  Önskar verkligen att jag fått smaka dessa två nya varianter, får ner på stan på fredag och se om dom nått Hässleholm.
  Har iaf kommit drygt halvvägs i ”Helveteselden & tycker att den är jättebra.=))

  • @ Majsan: Håller tummarna för att båda två har kommit till Hässleholm också! 😉

   Åh! Vad roligt att du också tycker om den! Tycker den är så mycket mer än ”bara en deckare”! Ett så gripande familjedrama också!

 2. Barbro skriver:

  Jag måste försöka ta mig upp till Östermalm och prova semmelwrapen. Men jag måste säga att jag tycker det är litet löjligt att den enbart finns där!
  Säkerligen skitdyr också! Men man lever ju enbart en gång troligtvis, då måste man få unna sig något gott ibland!
  Jag önskar alla anorektiker & träningsfreaks också kunde tänka så emellanåt!
  Visst är det bra att hålla sig i form, men jag tycker nästan att det har gått lite överstyrs. Hela tiden, i såväl radio, tv som tidningar får man höra om den ena bantningsmetoden efter den andra. Det blir lite mycket efter ett tag.
  Jag brukar tänka på gamla stjärnor som Hjördis Pettersson, den underbara Julia Caesar & Sif Ruud. Det var då inte tal om något smalideal på den tiden! Jag tror jag ska ta och bli som en modern version av alla de stridsyxor Hjördis, Julia & Sif spelade förr.
  En stridsyxa som gått och väl kan unna sig en semla & ett wienerbröd eller två (trots vad massmedia har att säga om den saken!)
  kram på dig/
  B

  • @ Barbro: Jag håller med dig till stor del, Barbro. Även om jag ju faktiskt själv kör 5:2-dieten. Men det är för att jag mår bra av den, och den passar mig så bra. För då kan jag unna mig en hel del av livets goda emellanåt. Man ska göra det som passar en själv. Kram.

 3. Barbro skriver:

  Glömde berätta något jag lagt märke till förr här på sidan, det är att din sidklocka tycks gå en timme för mycket.
  Det gör absolut ingenting, ville bara påpeka det!

 4. Lill skriver:

  Åt en traditionell semla på Grillska huset de som fått utmärkelsen stockholms bäst semla och den var himla god.Antagligen för de var så färska. Får väl försöka testa de andra varianterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: