Lite dagbok över vecka 04

°

Jobbat har jag ju förstås gjort som vanligt hela veckan.

°

I måndags så hade jag en hemsk huvudvärk, som kom under natten och sen höll i sig hela dagen och kvällen. Låg bara och vilade efter jobbet, och gick och la mig jättetidigt.

°

Även i tisdags hade jag ont i huvudet, men inte lika mycket som på måndagen. På eftermiddagen var jag hos Folktandvården för kontroll. Ska dit på ett återbesök i april. På kvällen tittade vi på ”Idrottsgalan 2015” som jag hade spelat in från måndagen.

°

På onsdagen så skjutsade Jimmy in mig till Östermalm efter jobbet, så jag kunde handla den nya semmelwrapsen. (Fotografier har jag redan bloggat tidigare i veckan). På kvällen blev det bokläsning, och sen tidigt sänggående eftersom jag fortfarande hade lite ont i huvudet.

°

På torsdagen blev det mest bokläsning på eftermiddagen och kvällen. Och tidig sänggång även då.

°

Fredageftermiddagen tillbringade jag också mest med bokläsande. Jimmy kom över en stund på ett snabbt besök, innan han skulle iväg till en kompis.

På kvällen blev det serietittande för mig och Borzko, på ”Suits” på Netflix. Fyra avsnitt blev det. Och en massa gott att äta och dricka förstås också.

°

Lördagen började jag med bokläsning i soffan, och Borzko gick som vanligt till Farstahallen för att träna.

Så småningom så gick jag ner till centrum, handlade blommor och fikabröd, mötte upp med Jimmy, och så gick vi hem till mamma och pappa för att fika och umgås en stund.

Jimmy gick sen hem till sig, jag mötte upp med Borzko, vi gick hem en kort stund, och sen åkte vi iväg i bilen in till stan.

Efter att vi hade hittat parkering, så blev det varsin korv med bröd på 7-eleven innan vi gick till Scalateatern, för en matinéföreställning.

”Grotesco på Scala – En näradödenrevy” – var det vi såg, med bland annat Henrik Dorsin och Per Andersson. Och bra, roligt, och med vissa djup, var det. Gillade mest två nya nummer, ”Julia och romen” och ”SD-politikern”, plus två gamla nummer, ”Bögarnas fel” och ”Tingeling”. Vissa nummer var fantastiskt bra. Vissa nummer tyckte jag inte var så bra. Och som helhet får den en fyra av fem i betyg.

Hemma igen vid sextiden, och då blev det middag.

Och sen lite senare så blev det som vanligt serietittande. Vi såg dom fem sista avsnitten av säsong tre av serien ”Suits” på Netflix.

°

Och även i dag, söndag, började Borzko dagen med att gå och träna i Farstahallen. Och jag började dagen med att sitta och läsa i min bok.

Jag satt sen och läste mest hela dagen. Varvat med hushållsbestyr, datorsittande, och musiklyssnande.

Borzko var hemma en stund efter gymmet, och sen åkte han hem och hälsade på sin mamma.

Jimmy kom hit och åt middag med mig. Det blev pizza från Onlinepizza. Och så testade vi min nya selfie stick.

Fortsatte sen att läsa när Jimmy hade gått hem till sig.

°

Och nu blir det fortsatt bokläsning en stund till. Sen när Borzko har kommit hem, så tittar vi nog på ”Så ska det låta”, och sen kanske på något serieavsnitt.

Sängen blir det väl vid tiotiden, och sen larmar mobilen klockan fyra i morgon bitti.

°

Nästa veckas planer:

Tisdag: ”Kör för alla!” börjar igen.

Torsdag: Besök inbokat hos ”Plainer Hair Shop”.

Pappa fyller 91 år.

°

4 Responses to Lite dagbok över vecka 04

  1. Lisa skriver:

    Hej Bim! Vad jobbigt med huvudvärken. Om du tror att det kan vara spänningshuvudvärk vill jag rekommendera naprapatvärkstan vid Hornstull. Jag var själv där i förra veckan och fick både akupunktur och manuell behandling av spända muskler och det har hjälpt jättemycket. Kanske värt ett försök? Du ska ju inte behöva ha det så här.

    Hoppas du får en bättre, smärtfriare vecka!

  2. Lisa skriver:

    Jag gick hos Veronica, förresten, men alla naprapater där är säkert duktiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: