Lite dagbok över vecka 43

°

Tuff vecka har det varit, på grund av att jag inte har mått så bra. Jag har haft ont i halsen och ont i huvudet. Och jag har varit oerhört trött, och känt mig låg och hängig. Ingen feber har jag haft, och ingen hosta, och bara lite snuva. Men någon sorts infektion har det nog varit i kroppen i alla fall. Jag har bara jobbat och sovit hela veckan känns det som. Har lagt mig vid åtta-nio-tiden varje kväll. ”Kör för alla!” hoppade jag över den här veckan, eftersom jag inte kände mig bra, och inte orkade åka dit. Så en tråkig vecka har det varit. På jobbet så har det varit sådär, lite bättre än vissa förutvarande veckor, men inte helt bra, och inte helt fulltalig personalstyrka.

I fredags kväll så tittade vi på ”Idol” och på ”Hellenius Hörna”.

I går, lördag, så blev det bokläsning nästan hela dagen, utom ett par timmar mitt på dagen, när jag var hemma hos mina föräldrar och fikade. Borzko kom dit också, direkt från gymmet. Läste ut boken ”Stalker” av Lars Kepler, och sen också boken ”Löftet” av Mari Åberg. Mysigt att träffa mamma och pappa var det förstås som vanligt. En liten biltur för att titta ut vart jag ska på kurs på tisdag blev det också. På kvällen så tittade vi på ”Så mycket bättre”, och sen på ett avsnitt vardera av serierna ”Sons of Anarchy”, ”The Walking Dead”, och ”Homeland”.

I dag, söndag, så läste jag först en stund på förmiddagen. Började i boken ”Mellan fyra ögon” av Denise Rudberg. 

Sen skulle Jimmy hem till sin morfar, för att hjälpa honom att koppla in en ny digitaltevebox, och då följde jag med dit. Fikade gjorde vi där också. Efter det så följde jag med Jimmy till Webhallen i Fruängen i ett ärende. Efter det så följde Jimmy med mig hit hem. Han hjälpte mig som vanligt med lite dator/teve/mobil-saker. Och sen så åt vi middag ihop. Kebabtallrik från Onlinepizza blev det. Och så småningom så åkte Jimmy hem till sig. 

Borzko var först och tränade på gymmet, sen var han och fixade lite med bilen, och sen var han hemma hos sin mamma och hälsade på, och åt middag där. Och när han sen kommer hem, så blir det nog att vi tittar på något eller några serieavsnitt. 

° ° °

Nästa vecka blir en väldigt annorlunda arbetsvecka. Vi har höstlov här i Stockholm, och det innebär att vi har det mycket lugnare på jobbet. Jag ska jobba tre av dom fem dagarna, men ändå bara vara en enda dag på min ordinarie arbetsplats.

I morgon, måndag, jobbar jag som vanligt.

På tisdag ska jag gå på kurs hela dagen, tillsammans med två kollegor.

På onsdag ska jag vikariera i vår annexskola.

Och på torsdag och fredag är jag ledig. Jag har så mycket komptid att ta ut, så jag passade på att vara ledig i två dagar. Då ska jag läsa, läsa, och läsa!

°

2 Responses to Lite dagbok över vecka 43

  1. Lill skriver:

    Önskar dig en bra vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.