Måndag

°

Landade punktligt vid halvfyratiden i morse. Resväskorna kom fort, och bussen till Lindskrogs långtidsparkering också. Ingen trafik på vägarna, så det gick snabbt att komma hem till Farsta. 

Gick och la oss och sov i ett par timmar. Jag hade inte sovit någonting på flygresan, och jag sov väl typ två timmar sen här hemma på morgonen. Kunde sen inte sova mer, så jag gick då upp. 

Borzko kom sen så småningom också upp, och då åt vi frukost. 

Efter våra morgonbestyr sen, så blev det förstås uppackning av resväskorna. Två fulla maskiner med kläder blev tvättade, och sen tumlade. 

En liten sväng till Centrum blev det på eftermiddagen för några ärenden på Clas Ohlson, Forex, Hemköp, ICA, och Accent. Köpte bland annat en ny resväska inför nästa års resa. Nu har vi två likadana, en stor och en något mindre, Samsonite. 

Jimmy kom sen hit vid fyratiden, och åt middag med oss. Hämtmat från Lilla Bas blev det, och jag åt en grekisk sallad med pasta i. Jimmy fick också sina presenter som vi hade köpt, och han stannade och fikade en stund. 

En liten kvällspromenad blev det sen, för både Borzko och mig. En halvtimmes promenad, ner mot sjön Magelungen. Och efter det så handlade vi lite på ICA. 

Borzko gick sen och la sig vid niotiden, för han ska upp klockan tre, och jobba i morgon. 

Själv så satt jag då med datorn en hel del. 

°

2 Responses to Måndag

 1. Josefin skriver:

  Härligt att ni haft en toppensemester 🙂
  Det såg jättefint ut på bilderna. Vilken tur att ni kom hem till värmen med, inte lika tungt då 🙂 Här har vi haft jättefint väder de två senaste veckorna (även runt 30grader) så det har varit jätteskönt här hemma med. Denna vecka ska fortsätta bli varm, imorgon 33 grader. Minns inte när vi hade 33 sist här uppe, såg att SMHI gått ut med klass 1 varning för värmen här. Vi är mest och badar, det är alldeles ljummet i vattnet och det är vi inte riktigt bortskämda med 😉 26 grader var det i havsviken där vi badade igår.
  Hoppas allt är bra 🙂
  Kramar

  • @ Josefin: Ja! Vi är supernöjda!
   Och skönt att det är varmt här hemma också nu! Hoppas att det håller i sig ett tag!
   Allt är bara bra här, och det låter ju som det är det med er också.
   Kram! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.