#kentfest

°

Vid sextiden så gick vi ner till centrum och till tunnelbanan. Och så åkte vi till Slussen, bytte t-bana, och gick av vid Karlaplan. Därifrån så promenerade vi bort till Gärdet. 

Det gick snabbt att komma in, och vi bytte ut våra biljetter mot festivalarmband. 

Gick sen runt och tittade lite på området. Tänkte köpa något att äta, men det var helt sjukt långa köer till all mat. Så vi gick ut från festivalområdet, och så gick vi och köpte korv utanför istället. 

In igen sen. Och så bestämde vi oss för att vi skulle ta platser på läktaren. Den stod en bit ifrån scenen, men det kändes ändå helt okej att sitta där, och vi såg väldigt bra, även om det var rätt så långt ifrån. Storbildsskärmar fanns ju också. 

Vi var ju inte intresserade direkt av någon av akterna före Kent. Men Elliphant såg och hörde vi efter att vi hade tagit plats på läktaren. 

Prick nio började Kent. Och dom spelade i prick två timmar, till klockan elva. Och prick i mitten, klockan tio, kom regnet… 

En riktig skur var det… Ösregnade gjorde det en stund… Så plaskblöt blev man ju… Inga regncapear hade vi… Regnet höll inte på så värst länge, men blöt, kall, och frusen var man ju sen resten av konserten… 

Fast vad gjorde väl det egentligen! När konserten var så suveränt bra! Det var tredje gången som jag såg Kent. Tredje året i rad. Jag har ju alltid gillat dom ”lite grann”, men på senare år så har jag verkligen börjat att tycka om dom oerhört mycket. Dom är ju så himla bra. 

Tycker att det var en grym konsert! Och vad jag har hört och läst, så verkar dom flesta tycka så. 

När konserten var slut, så kom Jimmy och hämtade upp oss med bilen. Väldigt skönt att få kliva in i en varm, torr, och skön bil, och komma hem snabbt. 

Var hemma vid halvtolvtiden. Borzko gick och la sig direkt då, för han skulle ju upp tidigt och jobba. Själv så satt jag och varvade ner, med lite Kent-musik på Spotify, och med datorn, till framåt ettiden. 

°

Länk till några fotografier

Ännu en länk till några fotografier

Länk till artikel i Aftonbladet

Länk till artikel i Expressen

Ännu en länk till en artikel i Expressen

°

2 Responses to #kentfest

  1. Anonym skriver:

    Jepp den var bra! Och vad är en festival utan den obligatoriska regnskuren 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: