Torsdag

°

I morse, på min första lediga dag, så larmade min iPhone redan klockan sex. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och åt frukost. En liten stund med datorn blev det också. 

Sen så gick jag ner till Centrum, och tog tunnelbanan in till Hötorget. Gick sen till Wasa Vaccination vid CityAkuten. Dom öppnade åtta, och jag var där strax efter. Bara några före mig, så jag kom in ganska så snabbt. Och så fick jag drickvaccinet Dukoral inför min Turkietresa.

Soligt, varmt, och skönt var det ute, så jag beslöt mig för att promenera en bit på vägen hem. Så jag gick från Hötorget till Gullmarsplan. Det var cirka en halvmil, och tog ungefär en timme. Resten av vägen åkte jag tunnelbana.

När jag kom hem, så satte jag mig på balkongen i bikini. Solade, läste i min bok, lyssnade på musik, och fikade.

Sen så blev vädret väldigt omväxlande resten av dagen. Stålande sol ibland, väldigt molnigt ibland, några häftiga regnskurar kom det också, och jag hörde även åskan då och då. Men den kom aldrig nära här, utan jag hörde den bara på långt håll.

Lite hushållsbestyr blev gjorda när det var molnigt och regnigt. Och balkongsittande när det var soligt.

°

Borzko skulle komma hem ungefär vid halvåttatiden i dag. Det blir väl förmodligen lite serieavsnittstittande lite senare sen då. 

°

Fotografier från dagen och andra inlägg från i dag finns längre ner. Så scrolla gärna ner och läs även dom nio tidigare inläggen från i dag. 

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: