Konserter med ”Kör för alla!” under vårterminen 2014.

°

°

Under den här terminen, inklusive sommaren, så blir det tre konserter, med min kör, ”Kör för alla!”. Jättekul! När man tränar in en massa låtar under en hel termin, så är det ju roligt att få sjunga och uppträda under mer än en gång.

°

Första konserten blir lördagen den sjuttonde maj. Då delar vi upp kören i två delar, och så har vi varsin konsert i Filadelfiakyrkan. Klockan tolv och klockan två kommer konserterna att vara, och etthundrafyrtio kronor kommer biljetterna att kosta. Jag kommer förmodligen att sjunga i tolv-konserten. Våra gästartister kommer att vara Carola och Medina, och vi sjunger två låtar vardera med dom. Tolv låtar sammanlagt sjunger vi då.

°

Den andra konserten blir fredagen den sjätte juni, klockan halvtvå. Då kan tyvärr inte alla få vara med, utan bara tvåhundra av vår kör, som jag tror nu har över ettusen medlemmar. Jag har turen att få vara med då. Och då ska vi sjunga i Blå Hallen i Stadshuset. Det är för dom nya Stockholmarna. Alltså dom i Stockholm som har fått nytt svenskt medborgarskap. Och jag tror att vi ska sjunga ungefär fyra låtar då.

°

Den tredje och sista konserten blir lördagen den sextonde augusti, klockan ett. Då ska vi sjunga på Sergels Torg, på trappan ner till Plattan, under Kulturveckan. Och då kan alla som vill vara med. Ungefär åtta låtar skulle vi sjunga då, har jag för mig.

°

Jätteroligt ska det bli! Med alla tre konserterna! 🙂 

°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.