Söndag

°

I går kväll så tittade vi på fyra serieavsnitt. Veckans avsnitt av ”The Walking Dead” blev det först. Och sen blev det dom tre sista avsnitten i säsong tre av ”Breaking Bad”.

Var supertrött i går kväll, och hade mycket ont i min fot. Det blev kanske lite väl mycket stående och gående i går, på min första dag ute efter operationen. (Men det var en mycket trevlig dag, så det var det värt!)

Tog en Citodon, satte på mig öronproppar, och gick och la mig redan vid halvelvatiden. Sov sen hyfsat bra under natten. Vaknade rätt så många gånger, men somnade om ganska så fort varje gång.

Vid sjutiden i morse gick jag upp, efter cirka åtta timmars sömn, vilket är mycket för mig. Jag brukar oftast inte sova mer än sex timmar.

Efter morgonbestyr och frukost, så gick Borzko även i dag iväg till Farstahallen för att träna.

Själv så satte jag mig i soffan och fortsatte att läsa i boken ”MemoRandom” av Anders De La Motte, som jag började på i fredags. 

Sen vid tolvtiden så kom Jimmy hit. Han satte igång en maskin med tvätt, och sen gick vi båda två ner till Centrum. Vi handlade blommor och fikabröd, och så gick vi hem till mina föräldrar. Jimmy hade lovat sin morfar att komma och hjälpa honom, för han hade problem med sin teve och sin inspelningsbara dvd-spelare igen. 

Jimmy fixade problemen, och vi satt och fikade och pratade en stund. Och efter det så följde jag med hem till Jimmy en stund, eftersom jag hade lite tid innan jag skulle till frissan. 

Sen gick jag till Plainer Hair Shop i Centrum och fick håret fixat av Sophie. Snabbt gick det i dag, en timme och fyrtiofem minuter bara, för klippning, helblekning, toning, färgning av bryn och fransar, och brynplock. Köpte en stylingprodukt gjorde jag också, och alltihopa gick på fjortonhundra kronor. Bokade tid om sju veckor gjorde jag också. 

Mötte sen upp med Jimmy, och han följde med mig hem. Och så åt vi mat från Lilla Bas som Borzko gick och hämtade. Jag åt en grekisk sallad. 

Borzko hade fixat i ordning lite hemma under eftermiddagen. Burit ner lite saker till källaren, och några andra saker till grovsoprummet. Det var förberedelser inför vår soffleverans som kommer i morgon. 

Efter att Jimmy hade ätit, tagit sin tvätt, och gått hem till sig, så blev det slappande i soffan för mig och Borzko. 

°

Och ingenting på teve i kväll heller som intresserar oss, så det blir nog några serieavsnitt senare i kväll. 

°

Foten känns mycket bättre i dag, än vad den gjorde i går. Den gör inte ont längre när jag har den neråt. Och det känns bättre när jag står och går. 

°

Bilder från dagen finns nedanför som vanligt. 

°

2 Responses to Söndag

  1. Majsan skriver:

    Vilken helg du haft.fina presenter och snygg i håret som vanligt!! Tror du skulle passa alldeles utomordentligt med lite rakat på sidorna .Skulle matcha din stil bra .Kör på det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: