Fredag

°

En vecka efter operationen i dag! Och allt känns bara bra! I morgon ska jag sätta på mig min tjusiga sandal som jag fick på kliniken, och så ska jag ge mig iväg ut för första gången på en vecka! 😉 

Även i dag så har jag mest läst i mina böcker. Läste ut boken, ”Minns mig som en ängel” av Kristina Appelqvist, som jag började på i går. Recensionen kommer inte förrän den andra april. 

Höll på och fixade en hel del med iPhone 5s, iPad Mini, Mac Book Air, Mac Book Mini, Tivo, TivoToGo, Netflix, HBO Nordic, och en massa annat. 

Jimmy kom förbi på eftermiddagen och lämnade av lite tvätt här. Han skulle åka ut på en kompis föräldrars landställe över helgen med några kompisar. Bra att hans snälla föräldrar kan tvätta hans arbetskläder då, så dom är rena tills han ska jobba på söndag natt igen! 😉 

Borzko kom hem vid halvsjutiden. Och han hade en stor bukett tulpaner och en ask gelehjärtan med sig till mig. Och det blev jag förstås glad över. 

Nu ska vi snart sätta igång med vårt serietittande igen, eftersom det inte finns något på teve som vi vill se i kväll. Det blir några avsnitt av serien ”Breaking Bad”, som vi började på i går. Och så lite gott att äta förstås. 

°

2 Responses to Fredag

 1. Gunilla skriver:

  Skönt att det läker och känns så bra! Då får du och din sko ut och gå, du får akta dig så ingen trampar dig på tån.
  Ha en bra lördag!
  Kram!

  • @ Gunilla: Ja, det känns jättebra.

   Vi ska iväg på bio på eftermiddagen, känner att jag behöver komma ut bland folk lite. Har ju varit hemma och inne i över en vecka nu.

   Ha en bra lördag du också.
   Kram.
   🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: